Punainen minitupa, moderni piharakennus tai puumaja – näissä vierasmajoissa nähdään kesäisiä unia
Sisustus
Punainen minitupa, moderni piharakennus tai puumaja – näissä vierasmajoissa nähdään kesäisiä unia
Voiko näin ihania vierasmajoja edes olla olemassa? Tutustu erilaisiin vierasmajoihin, joista löytyy niin rentoa rantatunnelmaa, moderneja liukulasiovia kuin romanttista nostalgiaa.
17.5.2019
 |
Meillä kotona

Modernissa vierasmajassa on parvi ja vaneriseinät

Isovanhempien pihavarastosta tuli viihtyisä vierasmaja lasten perheille. Sohvan saa kätevästi levitettyä parivuoteeksi, ja parvellekin voi kiivetä uinumaan. Lue juttu varaston muodonmuutoksesta täältä.

Punaisessa tuvassa nähdään vain suloisia unia

Voiko vierastupa olla herttaisempi? Lue lisää Maaritin ja Jukan kunnostaman torpan ja tämän pihamökin kiinnostavasta menneisyydestä tästä jutusta.

Vierasmaja puussa (bonuksena hienot näkymät!)

Kun perheen kuopus varttui, puuhun rakennettua puumajaa ei tarvittu enää leikkeihin. Maisemat ovat silti yhä komeat ja rakennustyön laatu hyvä, joten se toimii nykyisin vierasmajana. Lue koko juttu 1970-luvun mökistä täältä.

Kuin balilainen rantamaja

Tämä pakettina ostettu pihavaja naamioitiin Kalifornian, Balin ja Havaijin rantahuviloista innoituksensa saaneeksi vierasmökiksi. Rantatunnelmaa mökkiin tuovat turkoosi väri, merihenkiset esineet sekä oljesta ja puusta tehty seinäkoriste. Kun pariovet aukaisee, valkoiset verhot lepattavat tuulessa. Lue lisää Johannan ja Samin mökistä täältä.

Pihamökistä tuli suloinen vierasmaja

Pariskunta on kunnostanut pihamökin vierasmajaksi. Vaaleaksi maalatun vierasmajan seinustalla kasvaa köynnöshortensia. Lue lisää suloisesta kodista, jonka pihalla tämä vierasmaja sijaitsee.

Vierasmaja metsän siimeksessä

Tämä ihastuttava kahdeksan neliön piharakennus majoittaa vieraita metsän siimeksessä saaressa. Vierasmajan kahdessa seinässä on liukulasiovet, jotka saa kokonaan auki – kun liukuovet vedetään syrjään, olo on kuin nukkuisi ulkona! Lue lisää vierasmajasta tästä jutusta.

Romanttisia unia aitassa

Vanha, remontoitu aitta majoittaa kesävieraita Saimaan rannalla. Kurkista myös upeaan 1950-luvun huvilaan, jonka pihapiirissä tämä vierasmaja sijaitsee.

Kommentoi »