Nerokas verhokikka! Sonja innostui ideasta, jonka avulla verhot pysyvät aina siististi kuin hotellihuoneessa konsanaan

Nerokas verhokikka! Sonja innostui ideasta, jonka avulla verhot pysyvät aina siististi kuin hotellihuoneessa konsanaan
Aiemmin Sonja Laihonen tuskaili lähes joka päivä epäsiististi asettuvia verhoja. Sitten hän törmäsi yksinkertaiseen mutta mainioon kikkaan. Kuinka paljon iloa muutamasta vessapaperirullan hylsystä voikaan saada!
Julkaistu: 20.11.2020

Mistä bongasit tai keksit tämän mainion idean, Sonja?

Bongasin idean TikTokista sattumalta ja juuri oikeaan aikaan: olin turhautunut asettelemaan joka päivä verhoja kauniisti.
Yksinkertaisen mainio idea: kun verhotankoon pujottaa vessapaperirullan hylsyjä vuoron perään verhojen kanssa, verhot asettuvat ikkunaan kauniisti ja tasaisesti. Kuvat: Sonja Laihonen

Miksi innostuit tästä jiposta?

Meillä ei olohuoneessa ole sälekaihtimia, ja joka ilta vedämme verhot kiinni. Aamuisin ennen töihin lähtöä mieheni yleensä avaa verhot – tai siis sanotaanko, että "läväyttää" ne auki pieniin sumppuihin sivuille. Aiemmin olin aina töiden jälkeen korjailemassa verhoja! Nyt tämän niksin myötä verhot voi yhä läväyttää auki, mutta ne eivät mene sumppuun vaan asettuvat kauniisti ja tasaisesti.
Aiemmin Sonja on käyttänyt vessapaperihylsyjä korkeintaan takan sytykkeiksi, mutta nyt hän innostui somessa leviävästä verhokikasta. Coco-koirakin on tyytyväinen!

Kerro, miten asettelit vessapaperirullan hylsyt?

Rullat pujotetaan verhotankoon verhojen kanssa lomittain niin, että rullat jäävät verhon taakse piiloon. Rullat voi myös leikata yhdeltä sivulta auki, jolloin ne saa pujotettua tankoon ilman, että verhoja täytyy ottaa pois tangosta.
Sonja käytti yhden verhon asetteluun neljä hylsyä.

Miten kikka on mielestäsi toiminut?

Verhot todellakin pysyvät nyt siististi. Vaikka verhot työntäisi tiiviisti sivuun, ne asettuvat silti kauniisti.
3 kommenttia