Meillä kotona -kaupat

Metsässä mieli lepää! Hanki viihdyttävä lintukirja, pikkuväen reissureppu ja 8 muuta varustetta luontoretkeäsi varten täältä

MAINOS
Metsässä mieli lepää! Hanki viihdyttävä lintukirja, pikkuväen reissureppu ja 8 muuta varustetta luontoretkeäsi varten täältä
Metsässä samoilu on nyt monen lempitekemistä. Poimimme 10 tuotetta sinulle, joka rakastat kuusen tuoksua ja mustarastaan liverrystä. Tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 27.7.2020

1. Lintuja siellä, lintuja täällä

Sujauta aurinkolasit suloiseen koteloon, kun niille ei enää metsän siimeksessä ole käyttöä. Suloinen metsäprintti on Ulrika Gyllstadin käsialaa.

2. Tunnistuksen avuksi

Opi tunnistamaan lintuja! Kirjassa esitellään 253 lajia: kaikki Suomessa säännöllisesti pesivät lajit, yleiset läpimuuttajat sekä joukko harvinaisuuksia.

3. Peitto pehmusteeksi

Retki ei ole kunnon retki, jos mukana ei ole eväitä! Ja niistä nauttimiseen tarvitaan tietenkin maahan levitettävä peitto (125 x 170 cm) istuinalustaksi.

4. Rennon retken kassi

House Doctorin näppärä, iso kassi on kuin tehty kuljettamaan termospulloa, vilttiä ja muuta oleellista tavaraa. Kassi on juuttia ja puuvillaa.

5. Reppu on paras pienelle kulkijalle

Soma lastenreppu sopii lapsen omien eväiden kuljettamiseen. Reppu kestää myös konepesun, jos se sattuu likaantumaan matkan varrella.

6. Kirjoita ylös omat mietelmät

Vihko on aina hyvä olla mukana, jos metsässä tekee mieli kirjoittaa havaintoja tai vaikkapa ihan omia runoja.

7. Laulava lintukirja pikkuiselle

Mustarastas ja muut kaverit on helpompi tunnistaa metsässä, kun niiden ääniä on opetellut kotona ääninappia painamalla.

8. Puita seinälle

Jos metsä ei ole aivan kodin vierellä, tuo häivähdys siitä kotiin! Julisteesta saatavilla kaksi kokoa: pienempi 35 x 50 cm ja suurempi 50 x 70 cm.

9. Aikuisen iltasaduksi lintutietoa

Kirja on täynnä vertaansa vailla olevia kuvia ja ilmeikkäitä juttuja Suomen luonnon linnuista: Miltä näyttää varpuspöllön pesän sisustus? Voiko mikä tahansa lintu johtaa muuttolentuetta? Juha Laaksonen on kansan rakastama radioääni, palkittu tietokirjailija ja biologi.

10. Kääriydy metsäkuosiin

Metsäinen viltti (130 x 180 cm) muistuttaa hauskasta päivästä metsässä. Viltin on suunnitellut Minä perhonen -merkistä tuttu Akira Minagawa.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »