Meillä kotona -kaupat

Tämän rentouttavammaksi ei lomailu voi muuttua! Vietä staycation kotikulmilla – tässä 9 poimintaa, jotka tuovat iloa kesäpäiviin

MAINOS
Tämän rentouttavammaksi ei lomailu voi muuttua! Vietä staycation kotikulmilla – tässä 9 poimintaa, jotka tuovat iloa kesäpäiviin
Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, saati omaa pihaa pidemmälle reissuun, kun staycation onnistuu mainiosti kotonakin! Poimimme Meillä kotona -kaupoista hauskaa ajanvietettä sekä tuotteet, jotka vievät lomailun uudelle tasolle.
Julkaistu: 22.6.2021

Staycation: 9 poimintaa

1. Amppeli ihan solmussa

Onko trendikäs makramee-tekniikka jäänyt kokeilematta? Lomalla on täydellinen tilaisuus paitsi levätä myös haastaa itseään ja opetella uusia taitoja. Lappajärven Värjäämön amppelipaketista löytyvät kaikki tarvikkeet hauskan makramee-amppelin solmeiluun, joten homman aloittaminen on helppoa. Paketti sisältää tarvikkeet kahden erikokoisen amppelin tekoon. Saatavilla on eri värejä – valitse haluamasi pudotusvalikosta ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin!

2. Pystytetään leirinuotio

Ovatko tikkupullat valmiina? Leirinuotion voi pystyttää kätevästi takapihalle tai jopa terassille House Doctorin rautaisen tulisijan avulla. Padan halkaisija on 55 cm ja korkeus 62 cm. Muista tulisijaa käyttäessäsi aina paloturvallisuus: valitse astialle palamaton alusta, älä koskaan jätä tulta vartioimatta ja sammuta nuotio aina huolellisesta.

3. Bluetooth-kaiutin kulkee näppärästi mukana (ja valaiseekin vielä!)

Järjestä tunnelmalliset lavatanssit tai limudisko omalla terassilla ja puutarhassa. Kreafunkin tyylikkään ruusukultainen aGlow on sekä bluetooth-kaiutin että valaisin. Oikea tunnelma löytyy varmasti, sillä valaisin on himmennettävä. Pienikokoinen kaiutin (korkeus 18,5 cm, halkaisija 10,4 cm) kulkee näppärästi mukanasi myös muihin seikkailuihin.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Hellivä metsäkylpy virkistää

Perusta pihalle hoitola ja virkistä talven rasittamat kädet ja jalat kesäkuntoon. Nystad Sauna Companyn metsäkylvyissä kotimainen kuivattu koivunlehtirouhe ja hoitava saksalainen alppisuola on pakattu biohajoavaan pussiin, joka lisätään kylpyveteen. Tuote on vegaaninen, muoviton ja myrkytön. Pakkaus sisältää kolme eri tuoksua: Koivu, Koivu & Piparminttu sekä Koivu & Kanerva.

5. Kirjepaperisetti on nostalgikon paras kesäherkku

Ilahduta ystävää odottamattomalla kirjepostilla! Putingin kirjepaperisetissä on Saanan ja Ollin kaunis kuviointi. Setti sisältää 20 kuvioitua paperiarkkia ja 10 kuorta. Lisäksi mukana on vielä kaksi tarra-arkkia.

6. Pikku Papun laulunuotit pistävät koko perheen joraamaan

Miten olisi riemastuttava tanssi- ja lauluhetki loman kunniaksi? Pikku Papun laulunuotit -kirja pursuaa laulu-, soitto-, tanssi- ja leikki-ideoita. Kirjan lopussa on monistepohjia askarteluja varten.

7. Palapeli sadepäivien varalle

Kokoatko ensin reunat vai aloitatko taustasta? Flame Treen upean taidepalapelin kokoaminen on niin koukuttavaa puuhaa, että ajantaju katoaa, ja pian paistaa taas aurinko. Valmis palapeli on kooltaan 73,5 x 51 cm. Mukana on A4 kokoinen juliste valmiista kuviosta.

8. Luontokirja täynnä ihmeteltävää

Oletko koskaan pohtinut, montako lehteä suuressa koivussa voi olla? Siihen ja moneen muuhun kiinnostavaan ilmiöön löytyy vastaus kirjasta Lipuva lumme – ja muita kasveja, jonka on kirjoittanut luontotoimittaja ja -valokuvaaja Juha Laaksonen.

9. Ota taitettava jakkara kainaloon ja vaihda paikkaa

Oma pihakin näyttää eri kulmasta ihan erilaiselta. Mitäpä jos nappaisit Broste Copenhagenin tyylikkään taittojakkaran kainaloon ja lähtisit etsimään uusia näkökulmia? Jakkaran leveys on 39 cm, syvyys 31 cm ja korkeus 45 cm.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »