Jos hankit vain yhden koristeen jouluksi, valitse valotähti! Kurkkaa 5 tunnelmallista vaihtoehtoa

MAINOS
Jo yksi iso valotähti seinälle tai ikkunalle ripustettuna tuo kotiin talvisen tunnelman. Tänä jouluna tähtikoriste voi olla myös maanläheistä sävyä. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

5 valotähteä, jotka tuovat kotiin jouluista tunnelmaa

1. Talven tunnelmaa

Yksi iso valotähti luo makuuhuoneeseen seesteistä, talvista tunnelmaa. Mitä isompi tähti, sen trendikkäämpi. Paketti ei sisällä johtoa eikä lampunpidikettä.

2. Oikea voimatähti

Tämä koreus ei jää naapureiltakaan huomaamatta. Koristeellinen valotähti näyttää hyvältä paitsi ikkunassa myös seinällä. Valkoisella taustalla tähti näyttää loisteliaalta, tummalla puolestaan dramaattiselta.

3. Näiden tähtien värit tulevat maasta

Miksi tähden pitäsi olla punainen tai valkoinen, kun se voi olla vaikka sahraminkeltainen? Tänä vuonna erityisen trendikkäitä ovat joulukoristeiden maanläheiset värit. Polttimo ja johto eivät sisälly pakettiin.

4. Minimalistin valinta

Modernisti kuvioitua valotähteä voi pitää ikkunassa vaikka ympäri vuoden. Mustavalkoinen tähti on hauska kontrasti vihreille havukaransseille.

5. Kuningatar

Kullanvärinen valotähti tuo sisustukseen ripauksen arvokkuutta. Iso tähti on tehokas katseenvangitsija ja tunnelmanluoja seinällä tai ikkunassa.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 13.11.2019
1 kommentti