Valkoinen sisustus rauhoittaa
Sisustus
Valkoinen sisustus rauhoittaa
Kesäkoti Tanskan maaseudulla on kunnostettu viimeistä piirtoa myöten.
Julkaistu 2.8.2012
Kotivinkki

Vanhaa, muinoin ränsistynyttä taloa leimaa valkoinen sisustus. 80 neliön kodissa viettävät kesänsä opettaja Peter ja suunnittelija Cecilie sekä lapset Casper, 4, ja Sophia, 5. 

Talossa on lukematon määrä ikkunoita, jotka perheen isä on kunnostanut. Ne tuovat taloon ilmettä niin sisällä kuin ulkona. Ikkunoita vaihdettiin sitä mukaa, kun vastaan tuli hyviä yksilöitä.

Perhe laittaa paljon ruokaa yhdessä, sisällä ja ulkona. Valkoinen sisustus tekee keittiöstä avaran ja lisää valon määrää

Vanhat hirretkin ovat saaneet pintaansa valkoisen maalin. Keittiön kaapistot ovat vanhasta apteekista ja Peterin kunnostamat.

Nelihenkisen perheen ruokapöytä mahtuu hyvin keittiöön, tosin perhe ruokailee yleensä ulkona. Tolix-tuolit tuovat romanttiseen sisustukseen särmää.

Olohuoneen ikkunalla on tärkeä rooli sisustuksessa. Huoneet ovat erilliset, mutta silti yhteydessä toisiinsa. Kauniit sohvatyynyt ja peitteet saavat tilan vaikuttamaan suuremmalta.

Makuuhuone sijaitsee talon päädyssä. Yksinkertaista sänkyä koristavat kauniit, Cecilien suunnittelemat tekstiilit.

Valo siivilöityy kauniisti upean sermin läpi.

Työhuonekin voi olla kaunis ja romanttinen. Monet tavaroista ovat kirpputorilöytöjä tai peräisin Cecilien omasta liikkeestä.

Talon valkoinen sisustus jatkuu myös portaissa ja valaisimissa.

Kylpyhuone henkii maalaisromantiikkaa.

Pihapiirissä voi niin kokkailla, syödä kuin rentoutuakin. Vanhalla futonilla on vietetty lukemattomia raukeita tunteja.

Kuvat: Morten Holtum

Kommentoi »