Onko valkoinen sisustus sinun juttusi? 18 ideaa vaaleiden sävyjen ystävälle
Sisustus
Onko valkoinen sisustus sinun juttusi? 18 ideaa vaaleiden sävyjen ystävälle
Kodin vaaleat pinnat luovat kauniin pohjan yksityiskohdille ja väreille. Valkoinen sisustus avartaa tilaa. Kurkista kuvat kodeista, joissa rakastetaan raikasta vaaleaa.
Julkaistu 3.9.2021
Meillä kotona
Nuranin ja Juha-Pekan perheen paritalokodin eteinen suunniteltiin tilavaksi, valoisaksi ja toimivaksi, jotta kotiintulo olisi miellyttävä.
Niinan perheen urbaanin jugendasunnon eteinen on raikkaan valkoinen.
Vaikka trendit vaihtuvat, Nadjan koti pysyy valkoisena. Hänen kauniissa kodissaan on puhtaanvalkoista ja marmorilla jalostettuja kalusteita.
Sarahin ja Pekan viisilapsisen perheen omakotitalossa valkoisen kontrastivärinä toimii musta. "Meillä on selkeää, tilat on suunniteltu toimiviksi ja sisustettu luonnollisella, niukalla väripaletilla", Sarah kertoo.
Elina ja Asko remontoivat jugendhuvilasta modernin kodin. Yläkerran oleskelutila on vaalea ja raikas.
Vuosituhannen alun hirsitalo raikastui Sonian ja Maxin käsissä vaalein sävyin. "Minulla on aina valkoista maalia jemmassa", Sonia tunnustaa.
Petran ja Villen kodin remontissa keittiö aukaistiin osaksi oleskelutiloja.
Turkulaiskodin keittiö on valkoinen ja hyvin minimalistinen. Anninaa miellyttää julkisten tilojen eleettömyys. Keittiöremonttia inspiroi muun muassa Eduskuntatalo.
Modernissa atriumtalossa keittiö on vaalea ja selkeälinjainen. Pehmeyttä tuovat matto ja seinällä oleva öljyvärityö.
Eevan ja Markuksen asunto oli alun perin kohtalaisessa kunnossa, mutta sen värimaailma oli raskas. "Halusimme asuntoon 'valkopesun', jotta kotimme näyttäisi raikkaalta sisustustyylimme huomioiden", Eeva sanoo.
Suloisen vaaleanpunaisen puutalon makuuhuoneessa on vaaleaa, ja sängynpeittona tietenkin pitsipeitto.
Hangossa asuvan lapsiperheen koti on vaalea. Makuuhuoneen hauska yksityiskohta on sängynpäädyksi päätynyt eteisen vanha ovi.
Valkoisen ei tarvitse tarkoittaa tylsiä pintoja. Tässä makuuhuoneessa ihastuttaa kaunis panelointi.
Lapsiperheen wc:ssä valkoiset seinät ovat hyvä kontrasti lattialle. Seinä- ja lattialaatat ovat Kaakelikeskuksesta
Rintamamiestalon valkoisen vessan tehosteväri on pirteä keltainen. Alakerran pienen wc:n allastaso tilattiin paikalliselta puusepältä.
Modernin, vaalean kattohuoneiston saunakin jatkaa vaaleaa sävymaailmaa.
Turkulaisessa merenrantatalossa on vaalea kylpyläosasto. Se on laatoitettu kauttaaltaan Pukkilan marmorikuvioisella laatalla.
Valkoisen värin ystävä hankkii myös ulkokalusteet valkoisina. Nadjan kodissa kesäaamiaiset nautitaan Grythyttanin klassisen ruokailuryhmän ääressä.
Kommentoi »