Valkoinen keittiö piristyy värikkäillä yksityiskohdilla
Sisustus
Valkoinen keittiö piristyy värikkäillä yksityiskohdilla
Valkoinen keittiö herää eloon kirkkailla tekstiileillä, värikkäillä astioilla ja tuoreilla kukilla. Modernin keittiön ilme pehmenee muutaman vanhan tavaran avulla.
Julkaistu 25.1.2013
Kotivinkki

Kaikuja 1950-luvulta. Kotikutoinen, raikkaan rento sisustustyyli lainaa 1950-luvulta: iloiset ja selkeät kuviot koristavat kankaita. Pöytäliinana Marimekon Pikku Jätski -kangas.

Keittiön klassikot. Pellavaliina, kaunis valurautapata, Kaj Franckin säilytyspurkit ja maljakko ovat laadukkaita, aikaa kestäviä tuotteita. Hauskan keittiöpyyhkeen voi laittaa myös kehykseen.

Keittiössä saa leikitellä! Kiinnitä pulu seinälle, piilota keksit kirjapurkkiin ja nauti aamupuuro apinan kanssa. Pigeon-valaisin, Ombrellino, Iittalan Sarpaneva-valurautapata, Bojesen-puuapina, Artek.

Isosti ja komeasti. Raidat, geometriset kuviot ja komean kokoiset printit muodostavat hyvän kokonaisuuden. Ovesta roikkuu Vallila Interiorin Pengerkatu-valmisverho ja tikkaisiin nojaa Daami-valmisverho. Aini Vaari suunnitteli mustavalkoisen Coronna-kaitaliinan vuonna 1958, Finlayson.

Teetä ja harmoniaa. Vanhoissa teekulttuureissa arvostetaan kauneutta ja kiireettömiä hetkiä. Kupeissa on japanilaista henkeä ja niiden koko on täydellinen japanilaisen rautapannun rinnalla. Kupittaan Saven vanhat kupit, Astiataivas.fi, Moto-teepannu, Théhuone.

Moderni tykkää vanhasta. Uuden keittiön ilme pehmenee muutaman vanhan tavaran avulla. Vuosikymmeniä nähneet kupit ja pannu ovat suloisia, ja keittiöjakkarassa näkyy vanha käsityötaito. Pitkään ylenkatsottu muovimatto elää uutta kukoistustaan: helppohoitoinen ja tanakoilla raidoilla rytmitetty matto on tyylikäs ja helppohoitoinen valinta keittiöön.

Lue lisää:

Kommentoi »