Meillä kotona -kaupat

Pihavajasta se kaikki lähti! Kotimaiset VAJA Finlandin astiat ovat hurmanneet jo monet – hanki omasi nyt Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Pihavajasta se kaikki lähti! Kotimaiset VAJA Finlandin astiat ovat hurmanneet jo monet – hanki omasi nyt Meillä kotona -kaupoista
VAJA Finland tunnetaan erityisesti kauniista ja linjakkaista astioistaan. Eettisesti valmistetut tuotteet syntyvät yrityksen omalla tehtaalla Porvoossa. Lue VAJAn tarina ja tutustu tuotteisiin!
Julkaistu: 6.4.2022

VAJA Finlandin tarina sai alkunsa loviisalaisen omakotitalon takapihalta. Henna Lamberg ja Fred Owren olivat tavanneet toisensa, rakastuneet ja päättäneet hankkia yhteisen kodin Helsingin vilinän sijasta idyllisestä pikkukaupungista.

Henna on ammatiltaan muotoilija ja Fred mallintekijä. Tuore pariskunta leikitteli ajatuksella mitä tapahtuisi, jos he yhdistäisivät voimansa myös muotoilun puolella. Uuden kodin pihapiirissä nökötti sopivasti pieni puuliiteri, josta Henna ja Fred päättivät remontoida itselleen yhteisen työtilan. Hiljalleen 30 neliömetrin keramiikkavajassa syntyi VAJA Finland, jonka leikkisiä astioita voi nykyään bongata tuon tuosta trendikahviloiden ja -ravintoloiden pöydistä.

Hennalle ja Fredille astioiden korkea laatu ja eettinen tuotanto ovat olleet alusta asti erityisen tärkeitä. Tuotantoketjun jokainen silmukka onkin ollut helppo pitää hyppysissä, sillä kaikki astiat suunnitellaan ja myös valmistetaan monesta isosta tuottajasta poiketen visusti Suomessa. Tämän ansiosta astioille on myönnetty myös Avainlippu-merkki.

Tähän päivään mennessä VAJA on kasvanut ulos alkuperäisestä loviisalaisvajasta, ja nykyisin keramiikkapaja sijaitsee Porvoossa työllistäen Hennan ja Fredin lisäksi joukon alan ammattilaisia – osin myös heidän vanhoja työkavereitaan uran varrelta. Keramiikan lisäksi VAJA valmistaa myös leikkuulautoja, keittiötekstiilejä ja koristeita, joita koristavat astioistakin tutut kuviot.

Tutustu tuotteisiin ja osta omasi!

Sirkus on saapunut kaupunkiin

Samaan aikaan tyylikäs ja leikkisä Sirkus-kuvio on saanut inspiraationsa itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta. Jos katsoo oikein tarkkaan, kuviosta voi erottaa sirkuspellen naaman. Kotimaiseksi klassikoksi matkalla olevaa Sirkus-mukia valmistetaan punavihreänä, mustana ja sinisenä. Sarjasta löytyy isojen mukien lisäksi myös pienempi kahvikuppi, kannellinen purkki sekä minikuppi vaikkapa pienille herkuille.

Astiakaapin Helmi

Helmi-kuvio on saanut inspiraationsa luonnon ja kukkien kauneudesta ja on samalla myös viittaus vanhojen kivitalojen reliefeihin. Säilö ajattoman kauniiseen purkkiin lempipikkuleipiäsi tai vaikka rakkaimmat hiusdonitsisi. Purkista on myös lahjaksi! Sarjaan kuuluu myös muki, kahvikuppi, minikuppi ja upea kannu. Saatavilla on kaksi eri värivaihtoehtoa: toista koristavat vaaleansiniset Helmi-kuviot, toista mustat.

Simppeli ja raikas Valkoinen

Kuten sanotaan, yksinkertainen on kaunista. VAJAn Valkoinen-sarja sopii minimalismia ja linjakasta muotokieltä rakastavalle. Simppeleitä astioita on helppo yhdistellä myös muihin väreihin ja kuoseihin. Mukeja on saatavilla yhden ja kahden kappaleen paketeissa. Sarjaan kuuluvat myös pieni kuppi ja säilytyspurkki.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »