Karkkipäivä joka päivä! 5 x suloistakin suloisempi vaaleanpunainen keittiö

Karkkipäivä joka päivä! 5 x suloistakin suloisempi vaaleanpunainen keittiö
Rakastatko hattaraista vaaleanpunaista? Varo vaan, nämä söpöt keittiöt nähtyäsi sinäkin alat haaveilla seinien maalaamisesta tai uudesta sävystä kaapinoviin.
Julkaistu: 4.2.2021

Valokuvaajan keittiö on hattaraisen vaaleanpunainen

Valokuvaaja Dorit Salutskij'n keittiöstä tuli karkkimaisen vaaleanpunainen. Kauniit ovet ovat A.S. Helsingön valmistamat. Keittiöön astutaan suoraan ulko-ovelta. Jokainen perheenjäsen laittaa takin ja kengät keittiön sivustan kaappeihin.

50-luvun pastellisuutta ja englantilaista maalaishenkeä

Tanjan ja Seanin kodin keittiössä yhdistyy kaksi tyyliä: 1950-luvun amerikkalainen pastellisuus ja englantilaisen maalaiskeittiön lämminhenkisyys. Keittiön kaapistojen tyyli on valittu talon väliovien mukaan.

Pinkki tuo pirteyttä suurperheen keittiöön

Annan ja Ollin suurperheen keittiössä yläkaappien vanerilevyt on leikattu itse laserilla maitolasien tilalle. Seinän sävy on Tikkurilan V418 Rustiikki. Värisilmältään tarkka Anna mietti sävyä viikkoja. Taloa remontoinut Ollin lanko antoi maaliostoksilla lopulta vartin aikaa päätökseen.

Koko koti puuterin sävyissä

Sisustussuunnittelija Meja Hynysen remontoima kaksio on kauttaaltaan puuterisen vaaleanpunainen. Aina-keittiöiden valmistama 50-luvun tyylinen keittiö on Mejan suunnittelema. Väriksi hän halusi saman Teknoksen T1559-sävyn kuin kattoon ja seiniin, jotta keittiö näyttää upotetulta.

Vaaleanpunaista, ilman yläkaappeja

Kuvataiteilijan valoisa koti kattojen yllä on kuin luotu maalausten tekoon. ”Täällä tuntuu kuin taivas olisi lähempänä kuin muualla”, Mikaela Wikström sanoo. Keittiö tuntuu avaralta, sillä osa vaaleanpunaiseksi maalatuista seinistä on ilman yläkaappeja.

1 kommentti