Vaalea sisustus avartaa
Sisustus
Vaalea sisustus avartaa
Herkullisia sävyjä: maitokahvin ruskeaa, lakritsin harmaata ja vaniljanvalkoista. Uudet kalusteet yhdistyvät perittyihin, ja maalia suditaan surutta.
6.5.2013
 |
Kotivinkki

Peace-tyyny uudesta Cilla’s-nettikaupasta. Erilaiset korit, peiteröykkiöt ja tyynyt ovat myös silmänruokaa vaalean kodin sisustuksessa.

Sohva­pöydän sijaan rahin päällä on Bloomingvillen tarjotin. Vaalea sisustus avartaa tilaa.

Kodin suuri ja pitkulainen olohuone aiheuttaa päänvaivaa asukkaille. Tilan ratkaisut muuttuvatkin aika ajoin. Sohvan päälliset ovat vesipestävät ja sopivat siten hyvin myös lapsiperheeseen.

Valoisa ja valkoinen keittiö on Sanna suunnittelema. Kaapistot hankittiin Ikeasta. Lattian laminaatin Sanna asensi itse. Välitilan luonnonmosaiikkilaatta on Rautian valikoimasta. Avohyllyt tarjoavat kivan paikan kauniille purkeille.

Ruokapöytä ja tuolit hankittiin kymmenisen vuotta sitten Kodin Ykkösestä. Emäntä miettii ruokapöydän maalaamista valkoiseksi.

Pojan  huoneessa on ruskeita sävyjä. Vanha pulpetti siirtyy kohta varastoon ja tilalle hankitaan koululaiselle sopiva pöytä. Tapetti on Tapetti­talosta.

Seuraa sisustusblogia osoitteessa:

Teksti: Jonna Kivilahti

Kuvat: Krista Keltanen

Juttu julkaistu Kotivinkissä 8/2013

Tiedustelut: Bloomingville www.bloomingville.dk, Huiskula www.huiskula.fi, Ikea www.ikea.fi,  Kodin Ykkönen www.kodin1.fi, Nordal www.nordal.eu, Tapettitalo www.tapettitalo.fi, Tine K Home www.tinekhome.com, Rautia www.rautia.fi.

Kommentoi »