Syksyn uutuustuotteet: leijaileva lepotuoli, salonkikelpoinen jatkojohto sekä 3 muuta kotimaista sisustuspoimintaa Meillä kotona -kaupoista
Mainos
Syksyn uutuustuotteet: leijaileva lepotuoli, salonkikelpoinen jatkojohto sekä 3 muuta kotimaista sisustuspoimintaa Meillä kotona -kaupoista
Kohenna kodin ilmettä ja tuo sisustukseen ripaus syksyn tuntua! Valitsimme 5 suosikkiamme Meillä kotona -kauppojen uusimpien tuotteiden joukosta.
19.10.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Syksyn uutuustuotteet – 5 poimintaa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

1. Uniikit vanerijulisteet

Jos olet pitkään suunnitellut laittavasi seinille julisteita tai tauluja, mutta seinät ammottavat yhä tyhjyyttään, kurkkaa tämä! Plywood Printin kotimaisesta koivuvanerista valmistetut julisteet tuovat kotiin puun lämpöä ja näyttäviä kuvituksia. Taiteilija ja muotoilija Laura Gröndahlin graafinen teos on raikas tulkinta kasvin lehdistä.

2. Hunajaiset kynttilät

Iltojen pimetessä on mukava poltella kynttilöitä kodikkaan tunnelman luomiseksi. Kaurilan Saunan perinteiset mehiläisvahakynttilät valmistetaan 100-prosenttisesta mehiläisvahasta ja värjätään Suomessa saksalaisilla sertifioiduilla kynttiläväreillä. Oliivinvihreä on syksyn trendikkäin retroväri, ja sitä on helppo hivuttaa sisustukseen kynttilöillä, jotka asetellaan rykelmäksi erikorkuisiin kynttilänjalkoihin.

3. Salonkikelpoinen jatkojohto

Lojuuko kotisi lattioilla pölyisiä jatkojohtoja, joita et saa piilotettua olohuoneen sohvan tai makuuhuoneen sängyn alle? Kotimainen MyNolla on ratkaissut jatkojohto-ongelman valmistamalla pyöreäkulmaisia pistorasioita, joissa on kaunis tammiviiluinen kansi. Skandinaavisen tyylikästä jatkojohtoa kelpaa katsella vaikka työpöydällä.

4. Nasta naulakko

Sutjakka puinen seinänaulakko on kätevä säilytysapuri. Se estää makuuhuoneen tuolin peittymisen vaatekasojen alle: naulakon nuppeihin on helppo ripustaa farkut, paidat ja huivit. Keittiössä viisinuppinen Eco&Pop-naulakko on kuin tehty saksien, siivilöiden ja vispilöiden ripustamiseen.

5. Leijaileva lepotuoli

Sohva ei ole ainoa huonekalu, jossa pystyy rentoutumaan päivän päätteeksi. Kattoon ripustettava Lasse-lepotuoli myötäilee kroppaa niin mukavasti, että siinä saattaa nukahtaa alta aikayksiön. Harri Koskisen Parolan Rottingille suunnittelema tuoli on valmistettu kuorimattomasta rottingista, ja se ripustetaan kattokoukkuun tuhdeilla hamppuköysillä. Suositeltava painoraja riipputuolille on 100 kg.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »