Maku

Slurp, mikä jäätelökevät! Esittelemme 12 jätskiuutuutta, joista innostuimme

Slurp, mikä jäätelökevät! Esittelemme 12 jätskiuutuutta, joista innostuimme
Kauppojen pakastealtaissa pilkistää nyt monikerroksisia herkkuja, raikkaita klassikoita ja yllättäviä makuyhdistelmiä. Valitsimme kauden kiinnostavimmat uutuusjäätelöt. Mistä innostut eniten?
Julkaistu: 16.4.2021

Täyteläisten makujen ystävän suosikkipuikko

Magnum Double Gold Caramel Billionaire, noin 2,3 €/85 ml.
Ylellisen puikon pinnalla on karamellisoitua, lohkeavaa valkosuklata ja keksinpaloja, alla suolaista kinuskikastiketta sekä keksin ja pekaanipähkinänmakuista jäätelöä.

Karkkipussin värikimara sukelsi tuuttiin

Fazer Remix tuutti 2,35 €/175 ml.
Karkkihyllyn makeissekoitus hyppäsi jäätelöön! Isossa tuutissa on vadelman- ja greipinmakuista kermajäätelöä kirpsakan sitruunakastikkeen, salmiakki-lakritsipalojen ja vohvelin kera.

Raikasta sitrusta ja jogurttisuklaata

3 kaveria Mandariini & Jogurttisuklaa -puikko, noin 2,50 €/80 g.
Sorbettia ja kermajäätelöä yhdistävä jäätelöpuikko sisältää raikasta mandariinisorbettia, vaniljajäätelöä ja jogurttisuklaapaloja.

Koko perheen mehujääkarkelot

Ingman Lipsi by Creamy noin 3,5 €/ 850 ml.
Vadelma- ja päärynämehujäästä tykkäävä testaa tutut puikot yhdistävää vegaanista sorbettia. Isosta pakkauksesta riittää koko perheelle.

Keksijäätelöiden sitruunainen tulokas

Puffet sitruuna, noin 1,6 €/110 ml.
Pehmeiden keksien välissä maistuu nyt kermainen, laktoositon sitruunajäätelö. Pirteä keltainen sävy tekee klassikosta entistäkin herkullisemman!

Kuin ihana mansikkakakku

Baileys Strawberries & Cream 6,79 €/500 ml.
Tämä purkki tyydyttää mansikkakakkuhimot! Kermajäätelössä on mansikanpaloja, tilkka kermalikööriä (alkoholipitoisuus 0,6 %), mansikkakastiketta ja rapeita valkosuklaapaloja.

Pyörremyrskypuikon uudet raidat

Twister Peek a Blue -mehujää 0,89 €/70 ml.
Kiemuralle pyöräytetyssä mehujäässä on mustikka-, meloni- ja mansikkaraidat. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita.

Mantelia, macadamiaa ja suolaista karamellia

RØAR Salted Caramel & Macadamia, noin 8 €/500 ml.
Vegaanisessa jäätelössä maistuvat manteli, suolainen karamellikastike ja makadamiapähkinät.

Salmiakkisuun ykköstuutti

Valio Jäätelöfabriikki Salmiakkipommi -tuutti 1,45 €/112 ml.
Salmiakkifanin suosikkituutissa on lakritsi-kermajäätelöä, salmiakkikastiketta ja lakritsinmakuisia paloja. Tämä tuutti on myös gluteeniton.

Mustikkametsään ikävöivälle

Classic Blueberry Pop -puikkojäätelö, noin 1,55 €/85 g.
Classic-puikkosarjan pirteä uutuus yhdistää metsäisen mustikan ja suklaan. Valkoisen maitosuklaakuoren alla on mustikka- ja vaniljakermajäätelöä.

Hiilikompensoitua herkuttelua

Jymy Salmiakki-vadelma 5,25 €/500 ml.
Jymy-jäätelöiden tuoteperhe kasvaa hiilinegatiivisella Taivas-sarjalla, jossa on kolme uutta makuyhdistelmää. Hiilikompensaatio toteutetaan niin, että osa jäätelön tuotosta menee Etiopiaan Humbon metsänistutushankkeeseen. Maitopohjaisen jäätelön vadelman ja salmiakin yhdistelmä koukuttaa.

Ensin oli mehua, sitten jätskiä

Abbelsiinijäämä 6,25 €/550 ml.
Abbelsiinijäämä-jäätelön pääraaka-aineena on K-ruokakauppojen appelsiinimehun puristuksessa ylijäävät appelsiinit kuorineen, jotka menisivät muutoin hävikkiin.

Kommentoi »