Uusimmat kylpyhuonetrendit – nämä tuotteet sinäkin haluat kylpyhuoneeseesi!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Svedbergs
Uusimmat kylpyhuonetrendit – nämä tuotteet sinäkin haluat kylpyhuoneeseesi!
Nyt kylpyhuoneessa valttia ovat ennen kaikkea persoonalliset ratkaisut, kuten vaikka saven sävyt sekä rohkeat mustat kalusteet. Satavuotiaan klassikkovalmistaja Svedbergsin uutuudet saavat remppahalut heräämään.

Eläköön valinnanvapaus. Takana ovat ne ajat kun kylpyhuoneratkaisut olivat yhdestä muotista. Kylppäreissä piilee valtavasti potentiaalia – kukapa ei haluaisi muuntaa ankeaa koppia kodin keitaaksi, jossa tulee vietettyä joka päivä laatuaikaa.

Kylpyhuoneista halutaan nyt omannäköisiä. Siinä auttavat mielikuvitus ja yksilölliset kalusteet. Svedbergsin uuden malliston kantava ajatus on toimivuus, kalusteiden luova yhdistely ja uudet mittavaihtoehdot, jotka mahdollistavat entistä persoonallisemmat ratkaisut.

Todellinen kylpykeidas on käytännöllinen

Käytännöllisyys ja kauneus ovat kylpyhuonesuunnittelun erottamaton parivaljakko. Kovalla kulutuksella olevien kalusteiden on tärkeää kestää ja olla helppokäyttöisiä – tyylistä tinkimättä.

Yksi kiinnostavimmista vuoden malliston uutuuksista lienee tyylikäs, muotoilultaan pohjoismaisen selkeitä linjoja kunnioittava Fross-pesuallas. Solid Surface -komposiitista valmistettu allas on luotu käytettäväksi, sillä materiaali on kestävä ja hygieeninen ja se mahdollistaa siron ohuet reunat. Saatavan on pyöreä tai suorakaiteen muotoinen ja mattavalkoinen tai -musta allas.

Valkoinen Fross-pesuallas hyllyllä varustettuna 598 euroa. Valkoinen Twit-hana 557 euroa.
Valkoinen Forma-alaosa ja kaksi laatikkoa Skapa-pesualtaalla yhteensä 774 euroa. Mattavalkoinen Twit-pesuallashana 557 euroa ja valkoinen Skuru-peilikaappi ja LED-valaisin yhteensä 622 euroa. Valkoinen korkea kaappi 469 euroa.

Kaikki lähtee valaistuksesta

Keinovalo on Pohjolassa elinehto. Uutta mallistoa suunniteltaessa katse on käännetty erityisesti kypyhuoneen valaistukseen. Peilikaapeissa on led-valaistus, jonka voimakkuutta ja värilämpöä voi säätää portaattomasti vuodenajan, vuorokauden ajan ja tilanteen mukaan. Aamulla kirkas valo herättää hampaita pestessä, yöllä pehmeä valo ei katkaise untasi.

Aikaa kestävä on myös peilikaappi, joka on muotoilultaan samaan aikaan sekä perinteinen että moderni. Hamra sopii erityisesti Svedbergsin kalusteisiin, joiden etusarjoissa on peili tai kehys. Kaapin sisältä löytyy magneettilista, johon voi kätevästi ripustaa kynsisakset ja pinsetit.

Hamra-peilikaappia löytyy koossa 40, 50, 60, 80 ja 100 cm, hinta alkaen 675 euroa. Valkoinen Hamra-peilikaappi led-valaisimella 977 euroa. Mattavalkoinen Fross-pesuallas 399 euroa. Valkoinen Stil-alaosakehys kahdella laatikolla 1075 euroa. Mattavalkoinen ja korkearunkoinen Pipe-pesuallashana 905 euroa. Keon-pöytätaso 720 euroa. Mattavalkoinen pyöreä nuppivedin 12 euroa. Mattavalkoinen Sigyn-pyyhekuivain 469 euroa.

Joustavat mitoitukset tekevät kodista persoonallisen

Jokainen kylpyhuone on uniikki kokonaisuutensa. Miksi pitäisi tyytyä vain yhteen mitta- tai värivaihtoehtoon? Svedbergisin mallistosta voi valita kalusteita juuri oman tilatarpeen ja maun mukaan.

Malliston värikokoelmasta löytyy kuusi kaunista luonnonläheistä sävyä, joilla luoda kylpyhuoneeseen oma maailmansa. Svedbergs toimittaa kalusteita myös tilaajan toiveväreissä.

Kivenharmaa Forma-allaskaappi kahdella laatikolla, Square-pesualtaalla ja mustilla nahkalenkkivetimillä yhteensä 1559 euroa. Mattamusta Bold-pesuallashana 799 euroa. Kivenharmaa Skuru-peilikaappi led-valaisimella 1044 euroa. Kivenharmaa Korkea kaappi 585 euroa. Valumarmoriamme Reyk 2422 euroa. Mattamusta Vento-pyyhekuivain 549 euroa.
Kivenharmaa Forma-allaskaappi kahdella laatikolla, Dekton Sirius -pöytätasolla ja Fross-pesualtaalla yhteensä 2 241euroa. Mattamusta ja korkearunkoinen Pipe-pesuallashana 905 euroa. Pyöreä Selfie-peili led-valolla 595 euroa. Musta tamminen korkea kaappi 815 euroa. 180:n asteen kiinteä Rista-suihkuseinä ruutukuvioinnilla 781 euroa. Mattamusta Vist-suihkukokonaisuus termostaattihanalla, yläsuihkulla ja käsisuihkulla 2179 euroa. Mattamusta Sigyn-pyyhekuivain 729 euroa.
Kommentoi »