Kelluva pizzapala ja aalloilla laukkaava yksisarvinen! 10 upeaa uimapatjaa, joita et pysty vastustamaan

MAINOS
Uimapatjatko vain lasten juttu? Väärin! Valitsimme yhdeksän hurmaavaa uimapatjaa aikuisille ja lisäksi yhden luksustuotteen lapsille. Klikkaa ostoksille ja valmistaudu kesän vesileikkeihin! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

10 uimapatjaa, jotka tekevät kesästäsi täydellisen

1. Pinkki simpukka

Simpukka kuuluu mereen yhtä selvästi kuin päivänvarjo drinkkiin, ja vaaleanpunainen sävy saa ihosi hehkumaan. Ilmapatja on 178 senttiä pitkä ja 165 senttiä leveä.

2. Pizza, josta voi tehdä perhemallin

Tämän uimapatjan nerous piilee tässä: yksi 188-senttinen siivu riittää yhdelle ihmiselle lekottelupaikaksi, mutta patjan sivuilta löytyvien kiinnikkeiden avulla kahdeksasta siivusta voi rakentaa valtavan kelluvan perhepizzan. Bonuksena korotettu niskatuki ja upotettu mukitelin, ja mukaan tulee korjauspaikka, ihan kaiken varalta. Mitä vielä odotat?

3. Taivaalliset enkelinsiivet

Huonokin päivä muuttuu hyväksi, kun kelluu enkelinä. Colette Miller on suunnitellut enkelinsiipipatjan muistuttamaan ihmisiä siitä, että he ovat enkeleitä maan päällä. (Ja sinä kun luulit, että kyse on vain vesileikeistä!)

4. Eksoottinen flamingo

Ellet pääse Floridaan, voit ainakin tuoda palan Floridaa luoksesi. 218 senttiä pitkä ja 211 senttiä leveä flamingo tekee sinusta rannan keskipisteen. Sivuilla on kahvat, koska flamingoissakin tärkeintä on turvallisuus. XL-mallin mitat ovat 173 x 170 senttiä, mutta saatavilla on myös pienempi versio.

5. Taianomainen yksisarvinen

Tiedäthän sanonnan: Ole aina oma itsesi, paitsi jos voit olla yksisarvinen. No, nyt se on melkein mahdollista. 287 x 193 -senttisessä yksisarvispatjassa on kahvat, joista voit pitää kiinni ratsastaessasi aalloilla. Tai kun joku kateellinen yrittää työntää sinut pois patjalta.

6. Flamingon kotimainen haastaja

Kansallislintu joutsen tulee jotenkin läheisemmäksi, kun sen kanssa voi kellua. Kestävät kahvat, turvaventtiilit, kaksi ilmakammiota ja korjauspaikka tekevät tästä siivekkäästä laatutuotteen.

7. Uimapatjan klassikkomalli

Joskus perinteinen malli on se paras. Eksoottisen drinkin muotoinen uimapatja on 190 senttiä pitkä ja 99 senttiä leveä, siinä on niskatuki, upotettu mukiteline ja korjauspaikka. Hyvä sijoitus, siis.

8. Kasvifanin valinta

Viherpeukalo ei hillu altaallakaan ilman kasvia. Palmunlehti-patja on peräti 213 senttiä pitkä, ja reunojen aukoista läikkyvä vesi viilentää mukavasti.

9. Kelluva donitsi

Uimarengas on todellinen vesiklassikko. 114-sentin läpimitta sopii aikuisellekin, joten ainoa huolenaiheesi on pitää nälkäiset rantakaverit kaukana.

10. Vain lasten iloksi (ikävä kyllä)

Valkoisen ponin vetämät vaunut ovat täydellinen uimapatja helteeseen, sillä vaunuissa pääsee edes hitusen suojaan paahteelta. Valitettavasti joudut todennäköisesti luovuttamaan sen lasten käyttöön: tuotteen mitat ovat 145 x 135 x 104 senttiä.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 23.5.2019
Kommentoi »