Kelluva pizzapala ja aalloilla laukkaava yksisarvinen! 10 upeaa uimapatjaa, joita et pysty vastustamaan

MAINOS

Uimapatjatko vain lasten juttu? Väärin! Valitsimme yhdeksän hurmaavaa uimapatjaa aikuisille ja lisäksi yhden luksustuotteen lapsille. Klikkaa ostoksille ja valmistaudu kesän vesileikkeihin! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

10 uimapatjaa, jotka tekevät kesästäsi täydellisen

1. Pinkki simpukka

Simpukka kuuluu mereen yhtä selvästi kuin päivänvarjo drinkkiin, ja vaaleanpunainen sävy saa ihosi hehkumaan. Ilmapatja on 178 senttiä pitkä ja 165 senttiä leveä.

Intex Pink Seashell Island, 178x165x24 cm 3 - 12 years
Lekmer
60 €

2. Pizza, josta voi tehdä perhemallin

Tämän uimapatjan nerous piilee tässä: yksi 188-senttinen siivu riittää yhdelle ihmiselle lekottelupaikaksi, mutta patjan sivuilta löytyvien kiinnikkeiden avulla kahdeksasta siivusta voi rakentaa valtavan kelluvan perhepizzan. Bonuksena korotettu niskatuki ja upotettu mukitelin, ja mukaan tulee korjauspaikka, ihan kaiken varalta. Mitä vielä odotat?

Bestway Pizza Party Lounge Ilmapatja 188 x 130 cm 7 - 12 years
Lekmer
Bestwayn Pizza Party Lounge ilmapatjasta (188 x 130 cm) erinomainen uimapatja kesään pizzan ystäville. – Puhallettava, kelluva lelu uima-altaalle, järvelle tai merelle. – Muotoiltu yhden pizzasiivun muotoiseksi, jossa on tilaa yhdelle henkilölle oikaista itsensä. – Tyhjennettynä se on pienikokoinen ja siksi helppo ottaa mukaan matkalle. – Ilmapatjassa on köydet ja silmukat sivuilla, joten voit yhdistää 8 ilmapatjaa valtavan kokoiseksi kelluvaksi perhepizzaksi. – Korotettu reuna toimii niskatukena. – Upotettu mukiteline patjassa. – Valmistettu vahvasta, esitestatusta vinyylistä. – Mukana kestävä korjauspaikka onnettomuuden varalta. – Ei saa käyttää merellä, sillä vaarana on tuuli ja/tai virta, lisäksi käyttö enintään 10 metrin päässä rannasta. – Yhden aikuisen käyttöön, enimmäispaino 90 kg. – Sopii 14-vuotiaiden ja sitä vanhempien käyttöön. – Huomaa! Pumppu ei mukana! Koko: 188 x 130 cm. Materiaali: PVC-muovia.
20,90 € 29,90 €

3. Taivaalliset enkelinsiivet

Huonokin päivä muuttuu hyväksi, kun kelluu enkelinä. Colette Miller on suunnitellut enkelinsiipipatjan muistuttamaan ihmisiä siitä, että he ovat enkeleitä maan päällä. (Ja sinä kun luulit, että kyse on vain vesileikeistä!)

Angel Wings Mat Real Printing
Ellos
Nämä siivet on suunnitellut Colette Miller, joka on osa maailmanlaajuista enkelinsiipiprojektia. Enkelinsiivet on suunnitellut muistuttamaan ihmisiä siitä, että he ovat enkeleitä täällä maan päällä. Ota tämä uimapatja uima-altaalle ja tunne itsesi oikeaksi enkeliksi. - Koko: 251 x 161 cm - Mukana 1 korjauspaikka
69,90 €

4. Eksoottinen flamingo

Ellet pääse Floridaan, voit ainakin tuoda palan Floridaa luoksesi. 218 senttiä pitkä ja 211 senttiä leveä flamingo tekee sinusta rannan keskipisteen. Sivuilla on kahvat, koska flamingoissakin tärkeintä on turvallisuus. XL-mallin mitat ovat 173 x 170 senttiä, mutta saatavilla on myös pienempi versio.

Pink Flamingo "Luxury" XL
Ellos
Täytettävä roosa flamingo, jossa kahvat sivuilla. Kimaltava värisävy. Tuotetiedot: - Mitat: 173 x 170 cm - Alk. 4-vuotiaille. - Enimmäiskuormitus 90 kg - Koko XL - 3 ilmantäyttöaukkoa
34,90 €

5. Taianomainen yksisarvinen

Tiedäthän sanonnan: Ole aina oma itsesi, paitsi jos voit olla yksisarvinen. No, nyt se on melkein mahdollista. 287 x 193 -senttisessä yksisarvispatjassa on kahvat, joista voit pitää kiinni ratsastaessasi aalloilla. Tai kun joku kateellinen yrittää työntää sinut pois patjalta.

Mega Unicorn Island
Ellos
Oletko valmis elämäsi kesäseikkailuun? Se on helppoa tällä erittäin isolla, puhallettavalla yksisarvinen-uimapatjalla. Täydellinen uima-patja uima-altaaseen lämpiminä kesäpäivinä! Yksisarvisessa on myös kaksi kahvaa, joista voi pitää kiinni aaltojen heiluttaessa. - Mitat: 287 x 193 x 165 cm - Mukana 1 korjauspaikka
74,90 €

6. Flamingon kotimainen haastaja

Kansallislintu joutsen tulee jotenkin läheisemmäksi, kun sen kanssa voi kellua. Kestävät kahvat, turvaventtiilit, kaksi ilmakammiota ja korjauspaikka tekevät tästä siivekkäästä laatutuotteen.

Swan "Luxury" XL 1,69x1,69
Ellos
Kellu altaassa tyylikkäästi isolla Bestway Joutsen -kelluntalelulla! Pakkauksen sisältö: 1 kelluntalelu, 1 korjauspaikka Tuotetiedot: - Kullanväriset yksityiskohdat - Turvaventtiilit - Tukevaa, testattua vinyyliä - 2 ilmakammiota - Kestävät kahvat
34,90 €

7. Uimapatjan klassikkomalli

Joskus perinteinen malli on se paras. Eksoottisen drinkin muotoinen uimapatja on 190 senttiä pitkä ja 99 senttiä leveä, siinä on niskatuki, upotettu mukiteline ja korjauspaikka. Hyvä sijoitus, siis.

Bestway Tropical Beverage Lounge Ilmapatja 190 x 99 cm Punainen 7 - 12 years
Lekmer
Bestwayn punaisesta Tropical Beverage Lounge ilmapatjasta (190 x 99 cm) saat erinomaisen uimapatjan altaalle tämän kesän kuumina päivinä. – Puhallettava, kelluva lelu uima-altaalle, järvelle tai merelle. – Muotoiltu yhden trooppisen juoman muotoiseksi, jossa on tilaa yhdelle henkilölle oikaista itsensä. – Tyhjennettynä se on pienikokoinen ja siksi helppo ottaa mukaan matkalle. – Korotettu reuna toimii niskatukena. – Upotettu mukiteline patjassa. – Valmistettu vahvasta, esitestatusta vinyylistä. – Mukana kestävä korjauspaikka onnettomuuden varalta. – Ei saa käyttää merellä, sillä vaarana on tuuli ja/tai virta, lisäksi käyttö enintään 10 metrin päässä rannasta. – Yhden aikuisen käyttöön, enimmäispaino 90 kg. – Sopii 14-vuotiaiden ja sitä vanhempien käyttöön. – Huomaa! Pumppu ei mukana! Koko: 190 x 99 cm. Materiaali: PVC-muovia.
20,90 € 29,90 €

8. Kasvifanin valinta

Viherpeukalo ei hillu altaallakaan ilman kasvia. Palmunlehti-patja on peräti 213 senttiä pitkä, ja reunojen aukoista läikkyvä vesi viilentää mukavasti.

Intex Palm Leaf Mat, 213x142 cm 3 - 12 years
Lekmer
30 €

9. Kelluva donitsi

Uimarengas on todellinen vesiklassikko. 114-sentin läpimitta sopii aikuisellekin, joten ainoa huolenaiheesi on pitää nälkäiset rantakaverit kaukana.

Sprinkle Donut Tube
Ellos
Rainbow Sprinkle Donut Tube Age Älä usko, mitä näet! Tämän uimarenkaan kuvio on todella aidonnäköinen, mutta uimarengasta ei ole kuitenkaan tarkoitettu syötäväksi. Käytä sitä lämpimänä kesäpäivänä vedessä kellumiseen. Ota ystävät mukaan ja hyppää uima-altaaseen donitsi-uimarenkaan kanssa. - Mitat: 114 cm - Mukana 1 korjauspaikka - Ikäsuositus: Alk. 9-vuotiaille
14,90 €

10. Vain lasten iloksi (ikävä kyllä)

Valkoisen ponin vetämät vaunut ovat täydellinen uimapatja helteeseen, sillä vaunuissa pääsee edes hitusen suojaan paahteelta. Valitettavasti joudut todennäköisesti luovuttamaan sen lasten käyttöön: tuotteen mitat ovat 145 x 135 x 104 senttiä.

Princess Carriage
Ellos
Nyt voivat kaikki pienet prinssit ja prinsessat kylpeä tyylillä! Vaunut ovat kauniin roosanväriset ja niissä on helmiäispinta. Kiltti hevonen varmistaa, että kaikki pääsevät kyytiin! Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Täydellinen allas, joka tarjoaa myös varjoa lämpiminä päivinä! - Mitat: 145 x 135 x 104 cm - Mukana 1 korjauspaikka
119 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 23.5.2019