Ulkokeittiössä valmistat kesän maukkaimmat grilliherkut! Tässä 5 erilaista ratkaisua, jotka tekevät ruoanlaitosta yhtä juhlaa

MAINOS
Ulkokeittiössä valmistat kesän maukkaimmat grilliherkut! Tässä 5 erilaista ratkaisua, jotka tekevät ruoanlaitosta yhtä juhlaa
Ulkokeittiö on kokkinsa näköinen! Tunnista oma kokkityyppisi ja valitse sopiva ratkaisu vaihtoehdoista, jotka poimimme Elloksen ulkokeittiövalikoimasta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 12.5.2019

Ulkokeittiöt viidelle erilaiselle ruoanlaittajalle

1. Satunnaiselle säätäjälle

Jos grillaat vain silloin tällöin piknikillä tai rantahiekalla, grillin pitää olla pieni ja kätevä. Aina parempi, jos se on myös hauskan näköinen. Landmannin Grillchef Mini -hiiligrilli painaa vain 2,5 kiloa, mutta sillä kokkaat jopa neljän ihmisen ateriat. Kannessa on aukko savulle ja alla vakaat jalat.

2. Helppoutta arvostavalle

Kromattu ja irrotettava ritilä, portaaton lämmönsäätö, emaloitu grilliallas, merkkivalo. Landmannin sähkögrilli 2200 on ehkä maailman helpoin kaveri. Grillausalaa on 39 x 21,5 senttiä, joten laite paistaa isommatkin vonkaleet. Jos et tarvitse jalkoja, voit grillata pöydälläkin.

3. Kärsimättömälle hiiligrillaajalle

Jos rakastat hiiligrillin aromia, mutta et jaksa odottaa hiilten kuumenemista, valintasi on kannettava Lotus-hiiligrilli. Paristoilla käyvä ilmanvaihtojärjestelmä lämmittää grillin käyttövalmiiksi muutamassa minuutissa, kaksinkertaiset seinät estävät grillin ulkopintaa kuumenemasta ja tippasuoja estää rasvan tippumisen hiilten päälle. Mukana tulee laukku, jotta voit grillata missä ikinä kuljetkin. Tarjolla on muuten myös vähän isompi, pyörillä kulkeva versio.

4. Varustelun ystävälle

Jos haluat optimoida grillauksen, valitset Landmannin PTS-lämpöjärjestelmällä varustetun kaasugrillin. Triton-sarjan grillin ritilä on kestävää valurautaa, ja se on niin iso, että grillaat vaikka koko suvulle kerralla. Sivupolttimilla valmistat kätevästi lisukkeet, ihan siinä muun grillauksen sivussa.

5. Lisukkeita rakastavalle

Kuka sanoi, että ulkona voi vain grillata? Lackö-ulkokeittiössä peset perunat, pilkot salaattiainekset ja leikkaat leivän yhtä kätevästi kuin kotona. Puukaluste on valmistettu Ruotsissa FSC-sertifioidusta kestävästä männyn sydänpuusta. Asennukseen et tarvitse ammattilaista, sillä keittiötason voi yhdistää vesi- tai puutarhaletkuun. Sarjaan on saatavilla myös kätevä työtaso.

Extra: Viileänä pysyvä sytytin

PureFlame X USB -sytytin on paras keksintö sitten tulitikkujen! Kierrätysmateriaalista tehdyssä sytyttimessä ei ole liekkiä, joten se ei kuumene, nokea tai sammu, käytitpä sitä missä kulmassa tahansa. Sytyttimen voi ladata USB-johdolla vaikka autossa. Nyt pitäisi enää päättää, haluatko sinisen, violetin, mustan vai luksoriöösin kultaisen.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »