Tuuletin on paras ystäväsi, kun lämpötila kohoaa hellelukemiin – tässä 5 poimintaamme, jotka pelastavat hikipisaroilta (ja kestävät katseita)

MAINOS
Tuuletin on paras ystäväsi, kun lämpötila kohoaa hellelukemiin – tässä 5 poimintaamme, jotka pelastavat hikipisaroilta (ja kestävät katseita)
Tuuletin puhaltaa pois hikikarpaloita nostattavan helteen ja trooppisen kuumat, unettomat yöt! Nämä viisi erilaista tuuletinta yhdistävät tehon ja tyylikkyyden. Löydä suosikkisi ja klikkaa ostoksille! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 5.6.2019

Tuuletin: 5 tyylikästä ja tehokasta vaihtoehtoa

1. Kauden halutuin kesäheila

Hiljainen, tyylikäs ja vieläpä vakaa – voiko enempää toivoa? Tämän täydellisen kesäheilan saa vaikka kotiin asti kuljetettuna, jos niin haluat.

2. Pikkumusta kesän kuumimpiin päiviin

Tyylikäs pikkumusta on ajaton ja aina muodissa. Tästä pöytämallisesta tehopakkauksesta löytyy kolme eri nopeutta, viisi tuuletinlapaa sekä säädettävä kallistuskulma.

3. Kesän paras puujalka

Millä on kolme puista jalkaa, kolme eri pyörimisnopeutta ja horjumaton, 130 senttimetriä korkea runko? Kuten saatoit arvata, vastaus on Emerion huipputyylikäs lattiatuuletin, joka on niin kaunis, että sitä voisi kutsua jopa sisustuselementiksi.

4. Trenditietoisen tuuletin

Rakastatko kuparinvärisiä yksityiskohtia? Onko pieni kaunista? Onko mottosi "tyyli ennen kaikkea"? Jos vastasit vähintään yhteen kohtaan kyllä, tässä on tuuletin sinun makuusi.

5. Näkymätön seinäruusu

Joskus parhaat asiat elämässä ovat näkymättömiä, kuten sisustukseen sulautuvat tuulettimet. Tämä valkea seinäruusu pelastaa uhkaavan hikisestä tilanteesta myös silloin, kun et ole paikalla. Tuulettimessa on nimittäin ajastin.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

1 kommentti