Muotoilija Birger Kaipiaisen kuosit lumoavat nyt neuleissa! Tutustu uuteen Rakkaat kuviot 2 -lehteen ja hanki omasi
Mainos
Muotoilija Birger Kaipiaisen kuosit lumoavat nyt neuleissa! Tutustu uuteen Rakkaat kuviot 2 -lehteen ja hanki omasi
Rakkaat kuviot 2 -lehden inspiraationa on ollut muotoilija ja keraamikko Birger Kaipiaisen tuotanto. Kuoseissa ovat esillä niin luontoaiheet kuin näyttävät naishahmot – ikonista kuovia unohtamatta.
1.11.2023
 |
Meillä kotona -kaupat

Kotivinkin Rakkaat kuviot -neulelehtien sarja saa jatkoa juuri ilmestyneen Rakkaat kuviot 2 -lehden muodossa. Toisessa osassa pääroolissa on tunnetun suomalaisen muotoilijan ja keraamikon Birger Kaipiaisen ainutlaatuiset kuosit, jotka ovat muuttuneet suosittujen neulesuunnittelijoiden puikoilla niin villasukiksi, puseroiksi kuin moniksi muiksi hurmaaviksi neuletöiksi.

Lehdessä on yhteensä 20 ennen julkaisematonta ohjetta, joiden haastavuus vaihtelee helposta keskivaikeaan. Mukana on seitsemät sukat, neljä puseroa, neuletakki, kaksi pipoa, kahdet lapaset, pääpanta, projektipussukka, sisustustyyny sekä ryijy. Ohjeista vastaavat suositut neulesuunnittelijat. Ohjeet ovat suunnitelleet Joona Höri, Maria Kostamovaara, Niina Laitinen, Paula Narkiniemi, Elisa Penttilä, Mia Sumell, Sisko Sälpäkivi, Anna Tanskanen sekä Minttu Wikberg.

Osta Rakkaat kuviot 2 -lehti Meillä kotona -kaupoista

Rakkaat kuviot -lehti on saatavilla myös englanninkielisenä versiona. Huomioithan, että Meillä kotona -kaupat toimittavat tilauksia tällä hetkellä vain Manner-Suomen alueelle.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »