Kotivinkki

Tuo hedelmät keittiöön

Tuo hedelmät keittiöön

Hedelmät piristävät pimeneviä päiviä.
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Mainos

Kesäaikaan siirtyminen valaisee aamuja mutta pimentää iltoja. Käytä hedelmiä monipuolisesti aamupalalla, lounaalla, välipaloissa, jälkiruoiassa ja leivonnassa.

Pitkän aamun piristykseksi
Mango-ananas- ja Omena-mustikkasmoothiet
ja
Hedelmäsalaatti limesiirapilla

Kevyeksi lounaaksi
Broileri-hedelmäsalaatti

Päivälliseksi
Maissihiutalekanaa
ja
Ananassalsa

Jälkiruoaksi
Reilusti paistetut banaanit – Reilun kaupan viikon kunniaksi

Kun tekee mieli leipoa
Ananaskeikauskakku
 

Julkaistu: 28.10.2010
Katso myös nämä