Avotakka

Tule jo ilta! Kesän tunnelmalliset ulkovalot

Mainos
Kauniit ulkovalaisimet ja valosarjat luovat tunnelmaa ja jatkavat kodin tyyliä ulos. Tutustu uusiin pihavalaisimiin ja poimi inspiroivat valaistusideat.
Teksti Taina Ahtela
Kuvat valmistajat
kuva
Moneen tyyliin sopivan Faro Cat -valaisimen voi ripustaa kattoon, asettaa pöydälle tai kiinnittää seinään. Johdon pituus on 5 m, Sisusta ulkona.
kuva
Purjekankaalla ja valosarjoilla saa kesäistä puutarhatunnelmaa myös sisätiloihin. Kuva on SP34-hotellin yhteydessä olevasta Väkst-ravintolasta Kööpenhaminasta. Kuva Taina Ahtela.
kuva
Eva Solon kannettava Sunlight-valaisin latautuu auringolla ja syttyy itsestään pimeän tullen, Finnish Design Shop.
kuva
Ulkovalaisimilla voi markkeerata kauniisti istuinryhmän paikkaa. Led-valosarjat, Granit.
kuva
Vanha talo ansaitsee vanhan tyyliset ulkovalaisimet. Lampe Gras'n mallistossa on useita varrellisia ulkovalaisimia. Merkin ulkovalaisimia myy muun muassa verkkokauppa Länna Möbler.
kuva
Fermobin Balad-led-valaisimessa on hauska kahva, josta sitä voi kantaa ja sen voi ripustaa. Valaisin ladataan mukana tulevalla USB-kaapelilla. Useita värejä, kaapelin pituus 2 m.
kuva
Kevyt aurinkokennolla toimiva led-lamppusarjasta saa näyttävän rykelmän, jonka voi ripustaa mihin vain. 20 lediä, pituus 3,8 m, johto 1 m, Airam.
kuva
Kaidetta kulkeva valosarja kehystää kauniisti terassin tai laiturin. Muita koristeita ei tarvita. Ulkokalusteet Grythyttan.

kuva
Airamin Easy Connect -sarjan Kivi-valaisimet voi piilottaa vaikka pihakivien sekaan. Sähköasentajaa tai sähkötyökaluja ei tarvita.
kuva
PH 3-2½ Pollari-valaisinklassikko on Poul Henningsenin muotoilua ja antaa kaunista valoa alaspäin, Louis Poulsen.

Lue lisää:

Kesän kauneimmat ulkokalusteet

Viihtyisyyttä valaisimilla

Vaneriseinät ja mustaa maalia – näin pihavarastosta tuli tyylikäs vierasmaja!

Julkaistu: 28.6.2017
Katso myös nämä