Meillä kotona -kaupat

Lyhdyt luovat tunnelmaa kotiin ja pihaan – poimimme 9 kauneinta yksilöä Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Lyhdyt luovat tunnelmaa kotiin ja pihaan – poimimme 9 kauneinta yksilöä Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Lyhdyt sulostuttavat pimeitä iltoja pehmeällä, tunnelmallisella kajollaan. Kerää niistä ryhmiä sisäänkäynnin luo tai piristä sisustusta tyyliisi sopivalla yksilöllä. Kokosimme kauden kauneimmat lyhdyt kimppaan – ihastu ja tilaa omasi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 18.9.2020

Lyhdyt: 9 kauneinta tunnelmanluojaa

1. Suuri lyhty sopii sisälle ja ulos

Kun tämä lyhty loistaa rapulla, löytää myöhäinenkin kulkija varmasti kotiin. Nordalin metallilyhtyyn mahtuu iso kynttilä, sillä korkeutta siltä löytyy kokonaiset 50 senttiä.

2. Lasilyhty, joka jatkaa keväällä elämäänsä

House Doctorin yksinkertainen lasilyhty toimii paitsi kynttilöiden kanssa myös kauniina maljakkona. Luo erilaisia teemoja ja tunnelmia vaihtamalla kynttilöiden värejä.

3. Rottinkilyhty viihtyy bohokodissa

Lene Bjerren rottinkinen Odette-lyhty sopii erityisen hyvin bohotyylisen sisustuksen katseenvangitsijaksi. Lyhdyn sisällä on lasilieriö, johon kynttilä tai tuikku asetetaan.

4. Kuin jäätynyt pisara

Lene Bjerren käsin tehdyssä metallilyhdyssä on kaunis pisaraa muistuttava muoto. Sen voi ripustaa roikkumaan koukusta tai pitää tasolla. Lyhdyn korkeus pohjasta kärkeen on 43 cm.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Ripaus ylellisyyttä kullanhohtoisella lyhdyllä

Lene Bjerren käsin tehdyssä Auria-lyhdyssä on metalliset kehykset ja kiinnostava ympyräkoristelu. Lyhdyn lasiseinät suojaavat liekkiä myös tuulessa ja tuiskussa.

6. Himmeää ja pehmeää valoa

Vaikka vierastaisit led-kynttilän keinotekoista liekkiä, kokeile sitä tähän lyhtyyn. Nordalin messinkilyhdyssä on himmeä, salmiakkikuvioinen lasi, jonka läpi valo suodattuu kauniin tunnelmallisesti. Korkeus 21 cm.

7. Lyhty, josta kasvitkin tykkäävät

Cane Linen suuri tiikkilyhty sopii moderniin sisustukseen, sekä sisä- että ulkotiloihin. Lyhtyyn voi rakentaa myös toimivan minikasvihuoneen!

8. Bambu kuuluu bohotyyliin

Bambulyhty sopii rentoon bohosisustukseen kuin nakutettu. Broste Copenhagenin näyttävän, reilun kokoisen lyhdyn sisällä on lasinen lieriö kynttilää varten.

9. Tuoksulyhty luo tunnelmaa

Bloomingvillen tuikkulyhdyssä on kuppiosa, johon voi tiputtaa tuoksutippoja tai eteerisiä öljyjä. Kynttilän palaessa liekin lämpö saa tuoksun leviämään kotiin. Koristeellisen lyhdyn 70-lukua henkivä lasite on kovin trendikäs juuri nyt.
Kommentoi »