Meillä kotona -kaupat

Lyhdyt luovat tunnelmaa kotiin ja pihaan – poimimme 8 kauneinta Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Lyhdyt luovat tunnelmaa kotiin ja pihaan – poimimme 8 kauneinta Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Lyhdyt sulostuttavat pimeitä iltoja pehmeällä, tunnelmallisella kajollaan. Kerää niistä ryhmiä sisäänkäynnin luo tai piristä sisustusta tyyliisi sopivalla yksilöllä. Kokosimme kauden kauneimmat lyhdyt tähän juttuun – ihastu ja tilaa omasi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 10.8.2021

Lyhdyt: 8 kauneinta tunnelmanluojaa

1. Suuri lyhty sopii sisälle ja ulos

Kun tämä lyhty loistaa rapulla, löytää myöhäinenkin kulkija varmasti kotiin. Nordalin metallilyhtyyn mahtuu iso kynttilä, sillä sen korkeus on kokonaiset 50 cm.

2. Lasilyhty, joka on myös maljakko

House Doctorin yksinkertainen lasilyhty toimii paitsi kynttilöiden kanssa myös kauniina maljakkona. Luo erilaisia teemoja ja tunnelmia vaihtamalla kynttilöiden värejä.

3. Rouheaan ja boheemiin tyyliin

Bloomingvillen rottinkipunoksella viimeistelty lyhty sopii erityisen hyvin bohotyylisen sisustuksen katseenvangitsijaksi. Lyhty on valmistettu lasista, ja sitä voi käyttää myös maljakkona.

4. Valon ja varjojen leikkiä

House Doctorin lyhdyn kapeat lasi-ikkunat luovat sen kehän ympärille leikkisää, sädemäistä valoa. Tyylikäs lyhty löytää paikkansa niin olohuoneesta kuin terassiltakin. Runko on materiaaliltaan metallia. Lyhdyn korkeus 42 cm ja halkaisija 30 cm.

5. Himmeää ja pehmeää valoa

Vaikka vierastaisit led-kynttilän keinotekoista liekkiä, kokeile sitä tähän lyhtyyn. Nordalin messinkilyhdyssä on himmeä, salmiakkikuvioinen lasi, jonka läpi valo suodattuu kauniin tunnelmallisesti. Korkeus 21 cm.

6. Lyhty, josta kasvitkin tykkäävät

Cane Linen suuri, 54 cm korkea tiikkilyhty sopii moderniin sisustukseen, sekä sisä- että ulkotiloihin. Lyhtyyn voi rakentaa myös toimivan minikasvihuoneen!

7. Bambu kuuluu bohotyyliin

Bambulyhty sopii rentoon bohosisustukseen kuin nakutettu! Broste Copenhagenin näyttävän, reilun kokoisen lyhdyn sisällä on lasinen astia kynttilää tai muuta valonlähdettä varten.

8. Tunnelmaa ja tuoksuja

Bloomingvillen tuikkulyhdyssä on kuppiosa, johon voi tiputtaa tuoksutippoja tai eteerisiä öljyjä. Kynttilän palaessa liekin lämpö saa tuoksun leviämään kotiin. Koristeellisen lyhdyn 70-lukua henkivä lasite on kovin trendikäs juuri nyt.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
3 kommenttia