Avotakka

Trendikkäät lahjavinkit kotikokin keittiöön

Trendikkäät lahjavinkit kotikokin keittiöön
Intohimoista ruoanlaittajaa miellyttävät sekä kovat että pehmeät paketit. Joulun suosikkilahjat ovat käytännöllisiä, mutta myös trendikkäitä.
Kontion naama ilahduttaa pellavaisessa Kuma-keittiöpyyhkeessä, jonka on suunnitellut japanilainen Mirocomachiko. 15 €, Kauniste.
Kotikokki ei pärjää keittiössä ilman pannulappua. Annika Rimalan Kopeekka-kuosi on taas ajankohtainen. 11,90 €, Finnish Design Shop.
 Unohda paperiservietit. Pellavaiset lautasliinat ovat ekologinen valinta. Kahden kappaleen setti 14,90 €, Granit.
Säväytä kattausta kuparinhohtoisilla aterimilla, joissa on klassiset muodot. Bloomingvillen ylelliset, käsinpestävät aterimet, 49 €, neljän kappaleen setti, Royal Design. 
Kahvi valmistetaan nyt ajan kanssa. Keitetty vesi kaadetaan metalliseen filtteriin. Lasipannu ja suodatin,30,80 €, Granit.
Menun Bottle-maustemyllyt suolalle ja pippurille ovat tyylikäs pari talven trendivärissä. Kahden kappaleen setti 69,90 € , Finnish Design Shop.
 Pöllön katse koukuttaa  koivuvaneritarjottimessa. Nordic-tarjotin on valmistettu käsityönä. Halkaisija 35 cm, 24,90 €, Muurla. 
Puinen leikkuulauta on must ja se pysyy kauniina, kun sen öljyää säännöllisesti. View-leikkuulauta on valmistettu pähkinäpuusta. Koko 38 x 21 cm, 42,95 €, Ellos.
Yllätä ystäväsi modernilla pannunalusella, joka  käy myös seinäkoristeesta. Ferm Livingin Outline-pannunalunen on laserleikattua tammiviilua. Pääkuvan tuotteet ovat myös saman valmistajan. 20 €, Finnish Design Shop.

Lue lisää:

Julkaistu: 28.11.2016
Kommentoi »