9 lahjaideaa kotikokille – osta Meillä kotona -kaupoista kovat ja pehmeät paketit, joita herkkusuu arvostaa!
Mainos
9 lahjaideaa kotikokille – osta Meillä kotona -kaupoista kovat ja pehmeät paketit, joita herkkusuu arvostaa!
Intohimoista ruoanlaittajaa ilahduttavat niin uudet keittiöpyyhkeet kuin iskemätön veitsiparikin. Listasimme parhaat ideat, joiden joukosta löydät sopivat lahjat sekä kotileipurille, himohauduttajalle että teen ystävälle – tilaa paketit Meillä kotona -kaupoista!
27.11.2020
 |
Meillä kotona -kaupat

9 lahjavinkkiä kotikokin keittiöön

1. Valurautapata – himohauduttajan toivelahja

Denbyn valurautapadasta on iloa vuosiksi! Punaisessa, ovaalinmuotoisessa padassa kelpaa hauduttaa niin juhlavia kuin arkisiakin ruokia. 4,2 litran vetoiseen pataan mahtuu vaikka isompikin satsi karjalanpaistia tai kasvispataa kerralla. Pata toimitetaan lahjapakkauksessa, joten paketti on käytännössä valmis kuusen alle!

2. Veitset – täydellinen lahja ahkeralle kotikokille

Sataken veitsisetti sisältää kaksi japanilaista veistä. Santoku-kokkiveitsi (17 cm) on luotettava apuri jokapäiväisessä kokkauksessa. Vihanneshakkuri (15 cm) sopii muotonsa puolesta täydellisesti kasvisten leikkaukseen, kuten suikalointiin ja viipalointiin. Veitset on pakattu tyylikkääseen rasiaan. Terät ovat hiiliterästä ja kahvat mangoliapuuta. Ei konepesua. Teroitus kivellä tai keraamisella teroituspuikolla.

3. Essu – pehmeä paketti sottapytylle

Xapronin New York -esiliina (leveys 60 cm, pituus 74 cm) on täydellinen lahja himogrillaajalle, kastikemestarille tai muuten vain vauhdikkaalle kotikokille. Nahkaisesta essusta on helppo pyyhkiä marinadit ja muut roiskeet rinnuksilta. Käsin tehtyjen essujen ulkonäössä voi olla pieniä eroja, sillä jokainen niistä on oma uniikki yksilönsä.

4. Keittokirja vegaanileipurille – ja ihan kaikille herkkusuille!

Nyt kokataan kaikkea hyvää ilman kananmunia, voita tai muita eläinperäisiä aineksia! Tiina Strandberg on kokenut reseptinikkari, joka on tullut tunnetuksi värikkäistä vegaanisista herkuistaan Instagramissa Myberryforest-tilillään. Tiina tarjoaa Herkkuja ihan kaikille -kirjassa (Tammi) reseptejä arkeen ja juhlaan. Ohjeita löytyy niin aloittelevalle vegaanileipurille kuin kokeneelle konkarillekin. Mukana on kekseliäitä leivonnaisia, perinteisiä herkkuja sekä vinkkejä juhliin ja yllätysvieraiden varalle.

5. Keraaminen muki luonnonlapselle

Bloomingvillen keraamisesta Bea-mukista (10 x 10,5 cm) kelpaa hörppiä aamukahvia. Painokasveilla koristettu muki on valmistettu käsityönä, joten niistä on yksilöllinen. Muki on astiapesukoneen kestävä.

6. Teepannu nautiskelijalle

Nordalin yhden hengen teekannu sopii nautiskelijan omaan hetkeen. Viininpunaisen keraamisen kannun lisäksi mukana on muki samaa sarjaa ja mikä parasta: kannun ja mukin saa kasattua hauskasti päällekkäin. Kannu 4,5 dl, muki 3 dl.

7. Käsiraastin pastagurulle

Kätevä, terävä ja tyylikäs käsiraastin (30,5 cm) on pastakokin toivelahja! Nicolas Vahen käsiraastimella saa leikattua esimerkiksi juustosta karkeaa lastua suoraan pastan päälle. Ruostumattomasta teräksestä ja pyökistä valmistettu raastin on ilo laittaa mukaan kattaukseen. Käsinpesua suositellaan!

8. Keittiöpyyhkeet arjen sankarille

OYOY Living Designin Stringa-keittiöpyyhkeet (25 x 25 cm) sopivat jokaiseen keittiöön. Tyylikkäät luomupuuvillapyyhkeet kuivaavat hellästi sekä astiat että kädet. Pyyhkeet toimitetaan kahden pakkauksessa. Väreinä munakoiso ja ruusu tai vaaleansininen ja kamelinruskea.

9. Serviettiteline kauniita kattauksia rakastavalle

Tyylikäs serviettiteline on oiva lahja hänelle, joka kutsuu vieraita usein kylään tai hemmottelee itseään ja perhettään kauniilla kattauksilla. Bloomingvillen mangopuiseen serviettitelineeseen (20 x 20 cm, korkeus 3,5 cm) saa kauniisti pienet lautasliinat esiin. Sitä voi käyttää hyvin myös pikkuherkkujen tarjoiluun. Täydennä paketti lahjan saajan tyyliin sopivilla lautasliinoilla!

Kommentoi »