Trendikäs joulusisustus inspiroituu luonnosta
Sisustus
Trendikäs joulusisustus inspiroituu luonnosta
Tänä jouluna on muodikasta koristella koti hennoilla oksilla ja havuilla. Luonnonläheinen sisustus terästetään punaisilla tekstiileillä ja mattapintaisilla koristeilla.
Julkaistu 7.12.2016
Avotakka
Jouluinen asetelma on nyt rento ja luonnonläheinen. Tee pöydälle kollaasi, jossa on yhtenäinen väritys  ja eri korkuisia esineitä. Hento puunoksa on kaunis sellaisenaan tai  hillitysti koristeltuna. Kuva Bloomingville. 
Valaiseva joulutähti tuikkii tänä vuonna luonnon sävyissä. Iso tähti on näyttävä koriste tyhjällä seinällä ruokapöydän edessä tai sohvan taustaseinällä. Tekstiilipintainen Moses-joulutähti, Ellos.
Takan reunus sopii mainiosti persoonallisen jouluasetelman paikaksi. Puolukan varsista saa näyttäviä kimppuja maljakkoon tai seinälle riippumaan. Kay Bojesenin hiihtävät Datti- ja Boje -puunuket, Vitran puunukke 9, Ferm Livingin Cast Iron -kynttilänjalka, Hayn keraaminen Cacti Dos -kaktus ja Marimekon Varvunraita-leikkuulauta, kaikki Finnish Design Shop. 
Päivitä makuuhuone joulukuntoon punaisella päiväpeitolla ja runsailla tyynyillä. Punainen on muodikas väripari beigen tai vaalean puunsävyn kanssa. Punainen ja harmaa Kumiseva-puuvillakangas, Finnish Design Shop.
Käytä punaista harkitusti tehostevärinä. Keittiön hillitty sisustus muuttuu jouluiseksi punaisilla verhoilla. Verhot ovat helppo tapa muuttaa huoneen tunnelmaa aina sesongin mukaan. Pellavainen Pembroke -laskosverho, Ellos.
Iso kori piilottaa kuusenjalan trendikkäästi. Korin pitää olla niin suuri, että kuusi mahtuu sinne jalustansa kanssa. Korin sisäpuoli suojataan kosteudelta laittamalla pohjalle muovia. Kuusi koristellaan tänä jouluna yhdistämällä punaisen eri sävyjä tummasta vaaleaan. Kuva Broste Copenhagen.
Herätä joulufiilis aamiaisella. Yhdistele kattauksessa metallinhohtoisia ja mattapintaisia astioita. Viimeistele kattaus herkillä oksilla ja varvuilla. Keraaminen Pot-kahvipannu, Stone-kahvikuppi 13 sekä messinkivaasi,  Royal Design.
Kristalliset tuikut antavat ripauksen glamouria jouluun. Kuvan idean voi toteuttaa myös ikkunalaudalla laittamalla tuikkujen alustaksi kuviollisia laattoja. Graafiset laatat ovat hyvä kontrasti koristeellisille laseille. Tine K:n tuikkulasit ja pääkuvan lyhdyt, Nougat.

Lue lisää:

Kommentoi »