Arvoasunnoista tutut seinälistat ovat nyt supertrendikkäitä – kokeile myös ihan tavalliseen kotiin!
Sisustus
Arvoasunnoista tutut seinälistat ovat nyt supertrendikkäitä – kokeile myös ihan tavalliseen kotiin!
Kaipaako huone ryhtiä? Seinälistoitus on paitsi trendikäs, myös hyvin klassinen ratkaisu. Katso Avotakan jutusta kauniit ja inspiroivat ideat seinälistoihin!
Tavallisilla puurimoilla tehty trendikäs listoitus lainaa muotonsa kasvikehikoilta. Seinässä ja rimoissa on Farrow & Ballin sävy Vert de terre 234, tiedustelut Atmosfera. Kuvan ideointi Anna Aromaa.
Eri sävyllä maalattu seinä korostaa kauniisti seinän alaosan listoitusta. Vanhan talon henkeen sopivat murretut sävyt. By Lassenin laatikostot, Finnish Design Shop.
Listoituksissa tarkka mittaus ja etukäteissuunnittelu on kaiken a ja o. Listoilla voi korostaa kauniisti esimerkiksi yöpöytää tai valaisimia. Tämä koti on sisustusarkkitehti Erkki Pelvon käsialaa.
Tummasta ja koristeellisesta listoituksesta tule entistäkin dramaattisempi, kun sen kehystää näyttävillä verhoilla. Tekstiilit ovat Larsenin mallistoa, tiedustelut Lauritzon.
Yksinkertainen listoitus antaa huoneelle ryhtiä kuin huomaamatta. Seinällä on Samsungin The Frame -taulutelevisio.
Listoitukset tekevät tavallisesta seinästä hienostuneen ja arvokkaan näköisen. Rajaa listoilla alueita tapettia, tauluja ja vaikka peilejä varten. Tässä on käytetty puolipyöreää listaa ja Tikkurilan maalisävyä M413. Kuvan ideointi Marika Tesolin.
Hempeä vaaleanpunainen on kepeä kontrasti klassiselle kalustukselle ja maanläheisille väreille. Profiililtaan pelkistetyt listat pitävät kokonaisuuden skarppina. Ikean Vimle-sohvamallisto on huhtikuun uutuus.
Virtaviivainen listoitus kunnioittaa vanhan asunnon henkeä, mutta profiililtaan yksinkertaiset listat tekevät seinästä modernin. Koti on sisustussuunnittelija Milla Alftanin käsialaa.
Osittainen listoitus on luonteva rajata ikkunan alareunaan. Kuva ja tuotteet, Bloomingville.
Kommentoi »