Top 5: vuoden 2016 suosituimmat sisustusideat
Sisustus
Top 5: vuoden 2016 suosituimmat sisustusideat
Vuonna 2016 lukijamme lumoutuivat muun muassa upeista mökkisaunoista ja talvisista havukoristeista. Katso, mitkä olivat vuoden suosituimmat sisustusjuttumme.
Julkaistu 4.1.2017
Meillä kotona

5. Emännänkaappi on kodin kaunotar

Emännänkaappeihin liittyy unohtumattomia muistoja lapsuudesta. Rouheat ja alkuperäiskuntoiset tai kekseliäästi tuunatut kaappiunelmat kätkevät muistojen lisäksi sisäänsä mitä moninaisimpia asioita säilytyspurnukoista astioihin.

Lue juttu

4. 12 sisustusideaa pihalle & parvekkeelle

Pihan ja parvekkeen viihtyisyyteen voi vaikuttaa suuresti jo aivan pienilläkin asioilla. Inspiroivat ideamme sopivat toteutettaviksi monissa eri ympäristöissä ja tiloissa. Poimi siis parhaat ja suunnittele unelmiesi terassi tai parveke!

Lue juttu

3. Tältä näyttävät Suomen kauneimmat mökkisaunat

Mökkisaunoja löytyy moneen lähtöön. Saunoa voi niin perinteisessä ja tunnelmallisessa paneeliseinäisessä yksilössä tai vaikka kelluvassa lauttasaunassa. Inspiroidu erilaisista tyyleistä ja valmistaudu rentouttaviin löylyihin!

Lue juttu

2. Luo talvinen tunnelma havukoristeilla – 11 ideaa 

Hienostuneet ja huumaavan tuoksuiset havukoristeet tuovat kotiin sopivasti talvista tunnelmaa, ja ne näyttävät kauniilta niin yksittäin kuin osana erilaisia asetelmia. Kokosimme monipuoliset ideat, joilla tuot kotiin aavistuksen metsäistä tuntua.

Lue juttu

1. Esillä vai piilossa? 11 kekseliästä ideaa kenkien säilytykseen

Miten sinä säilytät kenkäsi? Nerokkaimmat säilytysratkaisut ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkään näköisiä. Mielikuvitusta käyttämällä on mahdollista luoda vaikka millaisia viritelmiä, jotka ovat juuri oman kodin sisustukseen ja tarpeisiin sopivia.

Lue juttu

Lue lisää:

Kommentoi »