Top 5: ihanaa mökkielämää – suosituimmat mökkijutut 2016
Sisustus
Top 5: ihanaa mökkielämää – suosituimmat mökkijutut 2016
Ihania mökkipihoja, terasseja, saunoja... Kesä saattaa tuntua vielä kaukaiselta, mutta näiden vuoden suosituimpien juttujen parissa voi jo hiljalleen virittäytyä mökkeilytunnelmiin!
Julkaistu 13.1.2017
Meillä kotona

5. Tästä ei mökin piha parane! Katso upeat kuvat

Vehreää, villiä, suunniteltua, luonnonmukaista... Erilaisia mökkipihoja löytyy yhtä paljon kuin mökkejäkin. Yhteistä kaikille on kuitenkin viihtyisä tunnelma, joka kutsuu nautiskelemaan kesäpäivistä. Valitse oma suosikkisi!

Lue juttu

4. Tältä näyttävät Suomen upeimmat mökit

Onko sinun juttusi mahtava hirsihuvila vai soma mummonmökki? Entä iskeekö enemmän modernisti vai perinteitä vaalien sisustettu? Kuvakoosteestamme löytyy tyyli jos toinenkin – astu sisään Suomen upeimpiin mökkeihin!

Lue juttu

3. Unelmien mökkiterassit – katso kuvakooste

Näitä kuvia katsellessa voi melkein kuulla laineiden liplatuksen laituria vasten. Joukosta löytyy terassi jokaiseen käyttötarkoitukseen: perheen yhteisiin ruokailuhetkiin, auringonpalvontaan tai vaikka lempeille iltapäivänokosille.

Lue juttu

2. 8 x tunnelmallinen hirsitupa

Hirsimökissä on oma, ainutlaatuinen tunnelmansa. Näyttävien seinien sisään sopii helposti tyyli kuin tyyli: perinteisen mökkisisustuksen lisäksi myös modernimmat ratkaisut ovat hirsituvassa kuin kotonaan.

Lue juttu

1. Tältä näyttävät Suomen kauneimmat mökkisaunat

Nyt saunotaan! Mutta millaisessa saunassa? Suomen kauneimmista mökkisaunoista vaihtoehtoja löytyy kelluvasta lauttasaunasta perinteiseen savusaunaan, ja vielä lasiseinäiseen, upeiden maisemien ympäröimään löylyhuoneeseen. 

Lue juttu

Lue lisää:

Kommentoi »