Top 3: suosituimmat kasvien hoito-ohjeet vuonna 2016

Top 3: suosituimmat kasvien hoito-ohjeet vuonna 2016
Vuonna 2016 kasvien hoito-ohjeiden kärkikolmikkoon nousivat huonekasvien, kesäkukkien ja kukkivien pensaiden hoitoon liittyvät jutut. Arvaatko jo, mikä kasvi kiinnosti eniten?
Julkaistu 5.1.2017

3. Huonekuusen hoito

Huonekuusi on suhteellisen vaativa ruukkukasvi, joka tarvitsee viihtyäkseen runsaasti valoa ja viileän ympäristön. Oikeanlaisella hoidolla huonekuusi on mahdollista saada menestymään myös talvella, joka vähäisen auringonvalon vuoksi on sille haastavinta aikaa. Kasvi sopii erinomaisesti toimittamaan vaikka minikokoisen joulukuusen virkaa.

Lue juttu

2. Hortensian hoito

Jalohortensia hurmaa runsaalla kukinnallaan, joka oikealla ja huolellisella hoidolla ilahduttaa koko kesän ajan. Opastamme jutussamme aina parhaan kasvupaikan valinnasta hortensian hoitoon ja talvetukseen, unohtamatta seuraavan kevään kukintaan valmistautumista.

Lue juttu

1. Syreenin hoito ja leikkaus

Pihasyreeni on upean tuoksuinen ja helppohoitoinen pensas, joka ihastuttaa myös kauniilla kukinnallaan. Juttumme valottaa yleisimpien syreenilajikkeidemme ominaisuuksia, ja lisäksi ohjeistamme muun muassa syreenin lisäykseen, istutukseen ja leikkaukseen.

Lue juttu

Lue lisää:

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Kukoistusta puutarhaan! Tilaa leikkokukkien siemenet Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »