Top 3: nämä tee itse -ohjeet olivat vuoden 2016 hittejä
Tee itse
Top 3: nämä tee itse -ohjeet olivat vuoden 2016 hittejä
Puu ja betoni – siinä vuoden 2016 tee itse -juttujen suosituimmat materiaalit. Katso, mitkä ohjeistamme kiinnostivat teitä eniten!
6.1.2017
 |
Meillä kotona

3. Nikkaroi terassipöytä lankuista

Tämän terassipöydän ääressä maistuvat kesäiset herkut, mutta sopiipa se tukevaksi työpöydäksikin vaikkapa mökkiaskareisiin. Pöydän nikkarointi on helppoa, vaikka jalkojen liitoksissa vaaditaankin hieman tarkkuutta. Kosteudelta suojaavalla puuöljyllä käsitelty pöytä voi olla ulkosalla ympäri vuoden.

Katso ohje

2. Tee itse kissan kiipeilypuu

Uniikki kiipeilypuu valmistuu helposti puunrungosta ja köydestä. Itse tehden siihen on mahdollista kehitellä mirrille vaikka millaista ajanvietettä: lisää seinään makuupaikka tai ripusta oksiin houkuttelevia piippurasseja ja höyheniä. Tämän kiipeilypuun saa varmasti sopimaan oman kodin sisustukseen!

Katso ohje

1. Vala betonista tukevat lyhdyt

Rouheat betonilyhdyt sopivat melkein minne vaan: terassille, parvekkeelle, mökkipihaan tai -rantaan. Erilaisia muotoja ja kokoja on helppo valmistaa tarpeen mukaan betonin valamiseen sopivilla muoteilla. Tukevat lyhdyt pysyvät hyvin pystyssä hieman epätasaisellakin alustalla.

Katso ohje

Lue lisää:

Kommentoi »