Top 10: nämä olivat vuoden luetuimmat jutut
Piha ja puutarha
Top 10: nämä olivat vuoden luetuimmat jutut
Millaiset asiat kiinnostivat Meillä kotonassa eniten vuonna 2016? Tässä odotettu listaus vuoden suosituimmista ja luetuimmista jutuista!
16.1.2017
 |
Meillä kotona

10. Luo talvinen tunnelma havukoristeilla – 11 ideaa

Hienostuneet ja huumaavan tuoksuiset havukoristeet tuovat kotiin sopivasti talvista tunnelmaa, ja ne näyttävät kauniilta niin yksittäin kuin osana erilaisia asetelmia. Kokosimme monipuoliset ideat, joilla tuot kotiin aavistuksen metsäistä tuntua.

Lue juttu

9. Huonekuusen hoito

Huonekuusi on suhteellisen vaativa ruukkukasvi, joka tarvitsee viihtyäkseen runsaasti valoa ja viileän ympäristön. Oikeanlaisella hoidolla huonekuusi on mahdollista saada menestymään myös talvella, joka vähäisen auringonvalon vuoksi on sille haastavinta aikaa. Kasvi sopii erinomaisesti toimittamaan vaikka minikokoisen joulukuusen virkaa.

Lue juttu

8. 14 x näkösuoja pihalle

Erilaisilla näkösuojilla saa puutarhaan viihtyisyyttä, ja ne tuovat myös mukavan lisän perinteisten istutusratkaisujen rinnalle. Esittelemme 14 ideaa, joista löytyy varmasti sopiva jokaiseen pihaan. Miltä kuulostaisi vaikkapa muunneltava kukka-aita tai puuistutuksen tarjoama näkösuoja?

Lue juttu

7. Kiipeilyseinä ja temppurata olohuoneessa? Duudson-HP:n messutalo yllättää

Duudsoneista tutun Hannu-Pekka Parviaisen eli HP:n paritalo Ankkuri oli yksi vuoden 2016 Asuntomessujen kiinnostavimmista kohteista. Talon parhaiksi ominaisuuksiksi HP kuvailee mahdollisuuden yhteisölliseen asumiseen sekä pihan ulkoporeammeen. Millaisia sisustusratkaisuja hurjapäisyydestään tunnettu Duudsoni on mahtanut kotiinsa keksiä?

Lue juttu

6. Ammattilaisen ohjeet: nurmikko

Kaunis ja kestävä pihanurmikko kasvatetaan asiantuntijan ohjeilla. Vinkkaamme muun muassa miten nurmikon perustaminen onnistuu parhaiten ja kuinka usein sitä tulisi leikata. Löydät myös vastauksen siihen, mitä muuta huolenpitoa nurmikko tarvitsee pysyäkseen hyväkuntoisena. 

Lue juttu

5. Maljaköynnöksen hoito

Maljaköynnös on yksi haastavimmista huonekasveista, joka vaatii paljon ympäristöltään. Huomiota kannattaa kiinnittää myös kasvin hoitoon, erityisesti kasteluväleihin ja lannoitukseen. Hoito-ohjeessa annamme yksityiskohtaiset vinkit, joilla maljaköynnös viihtyy ja kukoistaa pitkään.

Lue juttu

4. Esillä vai piilossa? 11 kekseliästä ideaa kenkien säilytykseen

Miten sinä säilytät kenkäsi? Nerokkaimmat säilytysratkaisut ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkään näköisiä. Mielikuvitusta käyttämällä on mahdollista luoda vaikka millaisia viritelmiä, jotka ovat juuri oman kodin sisustukseen ja tarpeisiin sopivia.

Lue juttu

3. Terassin rakentaminen

Terassin rakentaminen ei ole rakettitiedettä! Neuvomme projektissa alusta loppuun, aina perustuksista valmiiseen terassiin. Jutusta löytyvät myös havainnollistavat kuvat sekä video perustusten tekemisestä ruuvipaaluilla.

Lue juttu

2. Hortensian hoito

Jalohortensia hurmaa runsaalla kukinnallaan, joka oikealla ja huolellisella hoidolla ilahduttaa koko kesän ajan. Opastamme jutussamme aina parhaan kasvupaikan valinnasta hortensian hoitoon ja talvetukseen, unohtamatta seuraavan kevään kukintaan valmistautumista.

Lue juttu

1. Syreenin hoito ja leikkaus

Pihasyreeni on upean tuoksuinen ja helppohoitoinen pensas, joka ihastuttaa myös kauniilla kukinnallaan. Juttumme valottaa yleisimpien syreenilajikkeidemme ominaisuuksia, ja lisäksi ohjeistamme muun muassa syreenin lisäykseen, istutukseen ja leikkaukseen.

Lue juttu

Lue lisää:

Kommentoi »