Meillä kotona -kaupat

Kaipaisitko pientä käsityöprojektia pyhiksi? Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketit nyt & hyödynnä joulun etuhinnat

MAINOS
Kaipaisitko pientä käsityöprojektia pyhiksi? Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketit nyt & hyödynnä joulun etuhinnat
Joko olet tutustunut Kotivinkin Kitty-tarvikepaketteihin? Nyt siihen on oivallinen mahdollisuus, sillä olemme valinneet tuotteet Meillä kotona -kauppojen viikon löydöksi! Tilaa paketit etuhintaan 26.12.2022 saakka.
Julkaistu 19.12.2022

Kotivinkin Kitty on laadukas tarvikepaketti, jonka avulla teet monenlaiset käsityöt helposti ja vaivattomasti. Kitty sisältää kaiken tarvittavan ja helppolukuiset ohjeet. Tarvikkeet lähetetään sinulle tyylikkäässä Kitty-laatikossa.

Saat Kotivinkin Kitty-tarvikepaketeista nyt 20 % alennuksen, ja lisäksi tarjoamme Kanerva-neulontapakettiin jopa 40 % edun. Tuotteet toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja. Etu on voimassa 26.12.2022 asti.

Hyödynnä etu: Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketit jouluhinnoin joko 20 % tai 40 % alennuksella

Etu on voimassa 19.–26.12.2022.

Nappaa ostoskoriisi mieluisin paketti – tai vaikka kaksi!

Pompom-paketti

Pompom-paketilla teet jopa 80 tupsua! Paketista löytyy ohjeita erilaisiin koristemalleihin, kuten hauskoihin omeniin sekä pompom-nauhaan. Tarvikepaketti sisältää ohjeiden ja materiaalin lisäksi tarvittavat välineet. Mukana tulevia tupsukehikoita voit käyttää myös tulevissa projekteissasi.

Kanerva-neulontapaketti

Kotivinkin ja neulesuunnittelija Meiju Kallio-Peltoniemen Kanerva-neulontapaketilla teet ihanan pehmeän 170 cm x 38 cm -kokoisen Kanerva-huivin. Huivin tekeminen onnistuu myös aloittelevalta neulojalta.

Virkattava Asteri-laukku

Virkkaajatähti Molla Millsin suunnittelema Asteri-laukku on täydellinen veska arkeen ja juhlaan! Laukussa on juuri sopivasti tilaa esimerkiksi lompakolle, kännykälle ja avaimille.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »