Terästä, lasia ja nostalgiaa – nämä ovat asuntomessujen näyttävimmät portaat!
Rakenna ja remontoi
Terästä, lasia ja nostalgiaa – nämä ovat asuntomessujen näyttävimmät portaat!
Mikkelin asuntomessujen parhaat portaat ovat selkeitä, veistoksellisia ja ihania muistoja herättäviä! Ne luovat myös tyylikkään taustan sisustukselle.
Julkaistu 2.7.2017
Meillä kotona

1. Muistatko Richard Geren American Gigolo -elokuvassa? Hänen kodissaan olisi voinut olla nämä portaat: modernit, vaaleat, rennot ja vähän rohkeat.

Kohde 18, Casa WelliKulho

2. 1960-luvun kerrostalon portaikon mieleen tuova kaide herättää heti helliä tunteita näitä portaita kohtaan! Vaaleiden massiivipuisten askelmien ja mustien teräsrakenteiden yhdistelmä on myös herkkä.

Kohde 10, Honka Ink

3. Aina ei tarvitse kaksikerroksista taloa voidakseen nauttia portaista. Tässä pitkä käytävä päättyy olohuoneeseen ja muutama askelma tekee siirtymästä juhlavan. Ajattele askeltavasi tätä pitkän, 1940-luvun tyylisen iltapuvun kanssa!

Kohde 17, Ainoa Villa HelKa

4. Jos tilaa riittää, umpinaiset portaat näyttävät upeilta. Ne ovat myös sisustamisen kannalta parhaat: juurella on luonteva paikka seurusteluryhmällä ja seinille syntyy mielenkiintoisia tauluryhmiä. Taitavalla värien käytöllä pelkät portaatkin tekevät vaikutuksen. Näissä vaalea kaide piirtyy komeasti mustaa seinää vasten.

Kohde 13, Saimaan Aava

5. Monesti portaat ovat sekava tausta sisustukselle, mutta tämä pelkistetty malli on komea kuin veistos. Lasikaide ja tukirakenteiden minimointi tekevät siitä huiman ilmavan ja siron.

Kohde 6, Kannustalon Harmaja Saimaa

Kommentoi »