Teitkö jouluisen asetelman lasipurkkiin, tarjottimelle tai vaikkapa akvaarioon? Jaa kuva joulumaailmastasi Instagramissa ja voita palkintoja!

1

Nyt etsimme joulunajan tunnelmallisimpia asetelmia! Olipa oma joulumaailmasi sitten suuri, pieni, perinteinen tai moderni, jaa siitä kuva Instagramissa hashtagilla #joulumaailmakisa 29.11.–3.12.2018. Osallistuneiden kesken arvomme kolme kirjapalkintoa.
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Miltä sinun joulumaailmasi näyttää? Asuvatko tontut lasikuvun alla, tai loistavatko kynttilät kilpaa joulupallojen kanssa tarjottimella? Tai muuttivatko metsäneläimet ikkunanväliin odottamaan vuoden suurinta juhlaa?

Ota kuva omasta joulumaailmastasi ja osallistu kuvahaasteeseemme!

Joulumaailma voi suuri tai pieni jouluinen asetelma vaikkapa lasipurkissa, tarjottimella, lyhdyssä, akvaariossa, kukkaruukussa, ikkunanvälissä, kirjahyllyssä tai missä tahansa muualla.

Osallistujien kesken arvomme kolme kirjapalkintoa: yhden Ilona Pietiläisen Tervetuloa jouluun! Säteilevät kodit, satumaiset ideat ja lempeät tarinat (Docendo 2018) sekä kaksi Joulun muistilistat -kirjaa (Bazar).

Näin osallistut joulumaailma-haasteeseen

  1. Ota kuva omasta joulumaailmastasi ja jaa se Instagramissa 29.11.–3.12.2018.
  2. Liitä kuvaan hashtag #joulumaailmakisa ja huomioi, että Instagram-profiilisi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä kuvan!
  3. Ota rennosti! Arvomme voittajat 4.12. Otamme voittajiin yhteyttä Instagram Direct -viestillä.

Joulumaailma-kuvahaasteen säännöt:

1. Järjestäjä on Meilläkotona.fi, A-lehdet Oy, y-tunnus 1708790-7, 00081 A-lehdet (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisaika on 29.11.–3.12.2018.

3. Haasteeseen osallistutaan Instagramissa julkaisemalla oma kuva joulumaailmasta. Joulumaailma voi olla vaikkapa lasipurkkiin, tarjottimelle, laatikkoon, akvaarioon, kukkaruukkuun, ikkunanväliin, kirjahyllyyn tai mihin tahansa rakennettu, suuri tai pieni jouluinen asetelma.

4. Huomioi, että osallistujan profiilin tulee olla julkinen, jotta järjestäjä näkee kuvan. Julkaisuun on lisättävä haasteen hashtag #joulumaailmakisa

5. Osallistumalla haasteeseen kuvamateriaalin lähettäjä vakuuttaa omistavansa kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai hänellä on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

6. Haaste on avoin kaikille pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet haasteen tai sen osien suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen, sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla haasteeseen osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja arvonnan voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen osallistuakseen arvontaan.

7. Osallistuneiden kesken arvotaan kolme kirjaa: yksi Ilona Pietiläisen Tervetuloa jouluun! Säteilevät kodit, satumaiset ideat ja lempeät tarinat (Docendo 2018) sekä kaksi Joulun muistilistat -kirjaa (Bazar). Arvonta suoritetaan 4.12.2018. Järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä Instagram Direct -viestillä. Järjestäjällä on oikeus julkaista kanavissaan voittajien Instagram-tunnukset sekä etu- ja sukunimet ja asuinpaikkakunnat.

8. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kolmen viikon kuluessa yhteydenotosta on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

9. A-lehdet Oy maksaa palkinnon arpajaisveron. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Kilpailu ei ole Instagramin suosittelema eikä hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan paitsi kilpailun sääntöjä myös kyseisen somekanavan käyttöehtoja. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Julkaistu: 29.11.2018