Ilo irti joulun odotuksesta! Uusi erikoislehti vastaa joulufanin kaikkiin toiveisiin: diy-ideoita, koteja, ruokalahjoja ja kukkavinkkejä

MAINOS
Ilo irti joulun odotuksesta! Uusi erikoislehti vastaa joulufanin kaikkiin toiveisiin: diy-ideoita, koteja, ruokalahjoja ja kukkavinkkejä
Uusi Tee itse ihana joulu -erikoislehti pursuaa inspiroivia ideoita ja kekseliäitä vinkkejä koko loppuvuodeksi. Löydät siitä innostavat joulukodit, helpot diy-koristeet, herkulliset ruokalahjat, kekseliäät kierrätysideat ja näyttävät kukka- ja vihervinkit. Lehti on myynnissä lehtipisteessä. Kipaise siis kauppaan tai kioskille, nyt voivat jouluvalmistelut alkaa!
Julkaistu: 14.9.2022

Joulun odotus, onko parempaa? Kun vuoden tärkeimpään juhlaan on enää 100 yötä, on lupa innostua ja aloittaa valmistelut. Tee itse ihana joulu -lehti on meidän kaikkien jouluttajien oma erikoislehti täynnä lumoavia ideoita ja vinkkejä sekä kotiin että pihalle.

Tee itse ihana joulu -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 14. syyskuuta 2022 alkaen. Lehti on myynnissä rajoitetun ajan.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 9,90 €.

Paketoimme aiemmin ilmestyneet huippusuositut Parhaat 100 ideaa jouluun -lehdet yhdeksi 140-sivuiseksi jättilehdeksi ja ripottelimme joukkoon uusia, innostavia ideoita. Laita glögi lämpiämään ja kynttilät palamaan. Joulu tulee pikemminkin kuin huomaatkaan!

Lehden kotiosiossa pääsemme kurkistamaan hurmaaviin suomalaisiin joulukoteihin. Saat vinkkejä eteisen, olohuoneen ja keittiön somistamiseen, makuuhuonetta unohtamatta.

Syö silmillä -osion hurmaavilla kattausideoilla kruunaat isot ja pienet pirskeet. Onko sinustakin joulupöydän koristelu on yksi juhlan kohokohdista?

Piha, kuisti ja kodin sisääntulo viritetään jouluun upeilla jääkoristeilla, kransseilla ja kauniilla asetelmilla. Havuilla, vilteillä ja valoilla teet tunnelman. Mainitsiko joku pikkujoulut pihalla?

Tulisipa pakkasta, niin pääsisi tekemään jäälyhtyjä! Pienet suloiset puolukkarinkelit valmistat tarvittaessa vaikka pakastimessa.

Suut makiaks! Lahjaosiosta löydät maistuvat jouluherkut ja lystikkäät pipari-ideat.

Pue koti juhlaan ja taittele tapetinjämistä ja lahjapapereista näyttävä tähtitaivas seinälle.
Tee itse ihana joulu -erikoislehdestä löydät ihastuttavat itse tehdyt koristeet, viirit ja asetelmat. Suloiset nallukat on tuunattu vanhoista kuusenpalloista.
Näe joulun kukka-asetelmat uusin silmin ja anna kodille viimeinen silaus vihreällä.

Inspiroidu sommittelemaan nostalgiset joulukukat uusilla ja raikkailla tavoilla.

Kommentoi »