Jouluilo syntyy odotuksesta ja pienistä yllätyksistä! Itse täytettävä joulukalenteri pääsee käyttöön joka vuosi – tutustu & hanki omasi
Mainos
Jouluilo syntyy odotuksesta ja pienistä yllätyksistä! Itse täytettävä joulukalenteri pääsee käyttöön joka vuosi – tutustu & hanki omasi
Joulun odotus on hauskaa sekä joulukalenterin laatijalle että avaajalle. Vaikka täytettävä joulukalenteri on tee itse -projekti, tämän kanssa et pitkään hikoile, sillä pussit ovat täyttöä ja ripustusta vaille valmiit. Nappaa jutusta myös ideat pieniin yllätyksiin, jotka voit sujauttaa pussukoihin.
7.11.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Voiko itse täytettävä joulukalenteri olla samaan aikaan skandinaavisen tyylikäs, iloinen ja vuodesta toiseen kestävä? Tämä 24 kuvioitua paperipussia sisältävä itse täytettävä joulukalenteri on helppo ja nopea koota seinälle.

Suomalainen Xeraliving on brändi, jonka tuotteet kestävät sekä aikaa että käyttöä. Ne on tuotettu vastuullisesti, ja valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja ja kierrätyskuituja.

Eniten aikaa vie varmasti kivojen yllätyslahjojen keksiminen – jos kaipaat inspiraatiota, olisiko näistä ideoista apua?

Vinkki!

Jos kalenterista tuntuu puuttuvan väriä, voit tehdä siitä lasten kivan väritystehtävän joulun alle. Niin joka pussista on iloa vielä avaamisen jälkeenkin.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »