Täydelliset yhdessä: lihapulla-uunipasta ja kirsikkainen punaviini

Minkä juoman valitsen lihapulla-uunipastan kanssa tarjoiltavaksi? Viiniasiantuntija Ilkka Sirén antaa suosituksen mehevän pastavuoan kaveriksi.
Kuvat Pia Inberg

Lihapulla-uunipasta on ihanan mehevä ja helppo ruoka, joka valmistuu lähes itsestään. Pennepasta, tomaattinen kastike, valmiit lihapyörykät ja juustokuorrute takaavat, että tämä pastavuoka maistuu koko perheelle. Kurkkaa resepti täältä.

Täydellinen juoma lihapulla-uunipastalle: Bertani Valpolicella, 14,99 €

"Lihapulla-uunipasta ja loraus hyvää punkkua vievät makumatkalle saapasmaahan keskellä viikkoakin. Corvina- ja Rondinella-rypäleistä valmistettu keskitäyteläinen ja kirsikkainen Bertani Valpolicella on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ruokaviini, joka toimii kuin nakutettu tomaattikastikkeessa kyllästetyn pennepastan ja lihapullien kanssa. Nämä Valpolicellan maakunnasta tulevat hennon mausteiset kirsikkapommit ovat täydellisiä matalan kynnyksen pastaviinejä, jotka maistuvat niin ruoan kanssa kuin ilmankin." Vinkin antoi viiniasiantuntija Ilkka Sirén.

Julkaistu: 5.2.2020
Kommentoi »