Meillä kotona -kaupat

Kynttilänvaloa, lämpöä ja naurua! Kutsu ystävät koolle ja järjestä syksyiset illanistujaiset – nämä 6 tuotetta tekevät niistä täydelliset

MAINOS
Kynttilänvaloa, lämpöä ja naurua! Kutsu ystävät koolle ja järjestä syksyiset illanistujaiset – nämä 6 tuotetta tekevät niistä täydelliset
Hyvä seura, herkulliset tarjottavat ja tunnelmallinen ympäristö, siinä on täydellisten illanistujaisten kaava. Poimimme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta tuotteet, joilla takaat, että vieraat viihtyvät pikkutunneille saakka – osta suosikit omaksesi nyt!
Julkaistu: 11.9.2020

6 tuotetta, josta tekevät illanistujaisistasi täydelliset

1. Kynttilöiden valossa kaikki on kauniimpaa

Kuusihaarainen messinkikynttilänjalka on upea ilmestys, joka tuo sopivasti tunnelmavaloa niin illallispöytään kuin olohuoneeseen. Rungosta löytyvien saranoiden ansiota kynttelikön muotoa voi halutessaan muuttaa. Kynttilänjalkojen korkeudet vaihtelevat 8 ja 17 cm välillä, ja pisimmillään kyntteliköllä on mittaa jopa 50 cm.

2. Suuresta teepannusta riittää lämmikettä kaikille

Somassa pannussa kiehautat teevedet tai kahvit nopeasti isommallekin poppoolle, sillä sen vetoisuus on kokonaiset 2,5 litraa. Juoman voi laittaa lämpiämään, vaikka itse istuisit vieraiden kanssa; pannu ilmoittaa viheltämällä, milloin sen sisältö on tarpeeksi kuumaa.

3. Tyynyt tekevät sohvasta pehmeän pesän

Kauniit koristetyynyt ovat sisustajille rakkaita, vaikka kyllä ne ystävätkin tykkäävät pehmeästä kulmapaikasta. Leffailtaa varten sohvalle kannattaa koota tyynyistä kunnon röykkiö, jotta jokainen voi rakentaa itselleen oman löhöpaikkansa.

4. Saisiko olla viinilasi tai kaksi?

Eläväpintaiset juomalasit voisivat kuulua myös etelä-ranskalaisen viinituvan tiskille. Näitä ei kannata piilottaa kaapin perukoille arkenakaan!

5. Ei illanviettoa ilman juustotarjotinta

Puinen tarjotin sopii mainiosti myös juustojen tarjoamiseen. Lastaa kyytiin ainakin muutama erilainen juusto sekä niiden seuraksi erilaisia hilloja, hedelmiä ja rapeita keksejä. Reilun kokoiselle (52,5 x 52,5 cm) tarjottimelle mahtuu vaikka mitä!

6. Viimeistään pikkutunneilla torkkupeittokin pääsee käyttöön

Illan hämärtymistä on tunnelmallista seurata terassilta tai parvekkeelta käsin. Jos vilu tahtoo yllättää, villainen torkkupeitto lämmittää sylissä tai hartioilla. Ja ilta voi jatkua! Torkkupeiton koko 130 x 200 cm.
Kommentoi »