Meillä kotona -kaupat

Omaa aikaa ja kuppi kuumaa! Nämä 7 asiaa tekevät teehetkestäsi täydellisen – katso poiminnat ja osta tuotteet täältä

MAINOS
Omaa aikaa ja kuppi kuumaa! Nämä 7 asiaa tekevät teehetkestäsi täydellisen – katso poiminnat ja osta tuotteet täältä
Rauhallinen teehetki on kuin pienimuotoinen meditaatio kiireisen arjen keskellä. Poimimme 7 tuotetta, jotka kruunaavat nautinnon. Osta omasi helposti Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 22.9.2020

Teehetki: 7 tuotepoimintaa

1. Teekannu on keittiön kaunein kapistus

Teekannut ovat siitä ihania esineitä, että niitä voi olla keittiön hyllyllä vaikka useampikin kaunis kappale. Nordalin keraaminen yhden hengen teekannu (korkeus 14 cm, tilavuus 4,5 dl) on siitä hauska yksilö, että teekuppikin kulkee mukana.

2. Teemyssy tarjoaa lämmikettä

Teehetki voi jatkua vaikka koko illan, kunhan tärkein elementti eli tee pysyy lämpimänä. OYOY Living Designin teemyssyn (kork. 30 cm) väri tuo mieleen toffeen.

3. Kirja, joka vie teen maailmaan

Herrasväen juomasta pussiteen maailmanvalloitukseen! Tietokirjailija ja kansatieteilijä Sirkka-Liisa Ranta on kirjoittanut lukuisia tietokirjoja, ja tässä teoksessa hän vie lukijan teen kiehtovaan maailmaan. Suomalainen teekirja on täydellinen lahja teen ystävälle – ties vaikka tilaisit yhden joululahjan jo ennakkoon!

4. Pikkumakeaa söpöiltä lautasilta

Teehetkestä nauttivan käden ulottuvilla täytyy ehdottomasti olla jotakin pikkumakeaa: pähkinöitä, suklaata tai karkkeja. Kauniit savilautaset (halkaisija 23 senttimetriä) ovat uniikkeja, sillä jokainen niistä on käsin dreijattu.

5. Villasukat antavat kylmille varpaille lähtöpassit

Teehetken A ja O on se, että jalassa on lämpimät villasukat. Helsingin villasukkatehtaan sukat on neulottu eettisesti tuotetusta langasta. Värivaihtoehtoja on puolukanpunaisesta sammaleenvihreään.

6. Sesongin värikkäin pannulappu

Älä polta sormia kuumaan teepannuun! Olga Viljasen suunnittelema pannulappu (21 x 21 cm) on värikylläisyydessään niin syötävän ihana, että näitä pitää ostaa yksi ylimääräinen kaverillekin.

7. Puikot viuhumaan neulekirjan siivittämänä

Kaipaatko teekupin lisäksi muutakin tekemistä sormille? Neulomista rentouttavampaa puuhaa ei olekaan. Pitäisikö seuraavaksi perehtyä norjalaisiin neuleisiin?

1 kommentti