Ratkaisuja arjen ongelmiin ja selvää rahansäästöä! Nämä tavallisten tekijöiden 5 nerokasta ideaa kiinnostivat eniten vuonna 2018


Kun mielikuvitus pääsee lentoon, maitotankki muuttuu paljuksi tai ahdas eteinen tilaihmeeksi. Tässä ovat Meillä kotonan luetuimmat jutut tavallisten tekijöiden nerokkaista ratkaisuista vuonna 2018!
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

5. Arvaatko, mistä tämä takka on tehty? Sonja askarteli soman sisustustakan parissa tunnissa kotoa löytyneistä tarvikkeista

Kun helsinkiläinen Sonja Pirjanti alkoi kaivata sisustustakkaa, vaatehuoneessa lojunut tv-pahvilaatikko pääsi hyötykäyttöön. Sisustusvimman iskiessä tämä takka on kätevä siirtää huoneesta toiseen! Lue täältä, kuinka Sonja askarteli takan.

4. Kukas tuolla asustaa? Tuija nikkaroi ilmalämpöpumpulle hurmaavan piilon

Jyväskyläläinen Tuija tympääntyi kodin ulkoseinässä nököttävään ilmalämpöpumppuun ja päätti nikkaroida sille soman kotelon. Ennen niin ruma härpäke muuttui suorastaan iloksi silmälle. Lue täältä, miten Tuija teki kotelon.

3. Terhi ja Alex rakensivat paljun itse, hinnaksi tuli 90 euroa – näin se onnistui!

Lypsytiloilla toimettomaksi jääneet maitotankit ovat kuin luotuja paljuiksi, huomasivat parolalaiset Terhi ja Alex sekä piippolalaiset Arto ja Jonna. Kurkkaa täältä ennen ja jälkeen -kuvat sekä ohjeet paljun nikkaroimiseen!

2. Perheenäiti keksi yllättävän ratkaisun ahtaan eteisen ongelmaan: kengät 4 euron lehtihyllyihin

Katri Liiran perheen eteinen oli epäkäytännöllinen ja ahdas, sillä kenkätelineet ja -kaapit työntyivät oviaukon tielle. Etsittyään pitkään tarpeeksi kapeita hyllyjä Katri hoksasi käyttää kenkien säilytykseen nettikaupasta bongaamiaan lehtihyllyjä. Lue juttu pikkurahalla tehdystä eteisen muodonmuutoksesta täältä.

1. Kokeilu todisti: tämä ampiaisansa toimii parhaiten – ”Jaettuani kuvan Facebookissa sain uhkausviestejä”

Kuuma kesä 2018 sai ampiaskannat kasvamaan poikkeuksellisen runsaiksi. Kun helsinkiläisnainen järjesti mökillään juhlat, ampiaisten valtava määrä huolestutti. Hän päätti kokeilla useampaa erilaista ampiaisansaa, joista yksi osoittautui selvästi parhaaksi. Lue juttu nerokkaasta ampiaisansasta täältä!

Jutun kuvat ovat haastateltavien ottamia.

Julkaistu: 3.1.2019