Tartu puikkoihin! Marraskuussa jaetaan käsitöiden iloa – osallistu ja kutsu kaverit mukaan

Tartu puikkoihin! Marraskuussa jaetaan käsitöiden iloa – osallistu ja kutsu kaverit mukaan
Teetkö käsitöitä tai houkuttaisiko kokeilla? Nyt on hyvä hetki tarttua puikkoihin tai vaikkapa virkkuukoukkuun. Meillä kotona innostaa marraskuussa kaikkia käsitöiden pariin. Jaa kuva tai video omasta projektistasi ja kerro, mitä käsityöt sinulle merkitsevät. Arvomme osallistujien kesken palkintoja.
Julkaistu: 1.11.2022

Kun ulkona on pimeää ja kylmää, on ihana linnoittautua sohvan nurkkaan ja kaivaa lankakerät esille. Ehkä tänä talvena valmistuu se ihanista ihanin neulepaita tai ensimmäiset itse tehdyt villasukat?

Eipä sillä oikeastaan väliä, mitä neulot, virkkaat tai vaikkapa tuftaat. Kunhan teet! Käsitöissä jos missä matka on yhtä tärkeä kuin määränpää. Puikkojen viuhuessa mieli virkistyy ja keho rauhoittuu. Bonuksena voi saada jotakin kivaa päällepantavaa tai kaunistusta kotiin. Hyvää mieltä saa myös siitä, jos neulomuksia voi antaa lahjaksi läheisille tai lahjoittaa tarvitseville.

Meillä kotona kannustaa kaikkia tarttumaan puikkoihin. Arvomme osallistujien kesken marraskuussa kymmenen Kitty-neulontapakkausta. Voit osallistua, olitpa sitten vasta-alkaja tai konkari ja kiinnostipa sinua mikä tahansa käsityötekniikka! Lue osallistumisohjeet alta.

Kitty-neulontapakkaus sisältää kaiken tarvittavan käsityövaikuttaja Meiju Knitsin suunnitteleman Kanerva-huivin neulomiseen.

#tartupuikkoihin – näin osallistut

Osallistu Instagramissa:

  • Jaa Instagramissa kuva tai video käsityöstäsi – keskeneräisestä, viimeksi valmistuneesta tai vaikkapa siitä kaikkein tärkeimmästä. Kerro julkaisun yhteydessä, mitä käsityöt sinulle merkitsevät.
  • Lisää postaustekstiin aihetunniste #tartupuikkoihin ja merkitse @meillakotona_fi. Haasta mukaan myös ystäviäsi ja läheisiäsi!
  • Kannattaa osallistua pian, sillä arvomme palkintoja joka viikko. Mukaan ehdit vielä 4.12.2022.

Arvomme osallistuneiden kesken marraskuun jokaisena maanantaina ja lisäksi joulukuun ensimmäisenä maanantaina yhteensä viisi Kanerva-neulontapakkausta (arvo 38,90 €/kpl).

Olemme voittajaan yhteydessä Instagramin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen vuorokauden kuluessa yhteydenotostamme laskien, arvomme paketille uuden voittajan. Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Osallistu Facebookissa:

Arvomme Kanerva-pakkauksia viikoittain myös Facebookissa. Palkintoja arvotaan yhteensä viisi. Seuraa siis Meillä kotonan Facebook-sivua!

Olemme voittajaan yhteydessä Facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen vuorokauden kuluessa yhteydenotostamme laskien, arvomme paketille uuden voittajan. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Meillä kotona pidättää oikeudet arvonnan sääntömuutoksiin. Meillä kotona ei vastaa mahdollisista palkinnon toimittamisen esteistä.

Mistä aloittaa? Tai mistä seuraava projekti? Poimi ideat!

Neulontakoulumme avulla opit neulomisen salat ainaoikeinneuleesta valepalmikkoon. Katso neulontakoulun videot täältä ja opi neulomaan kanssamme!

Ainaoikeinneule sopii loistavasti vasta neulomista opettelevalle.

Jos eri neulontatekniikoiden opettelun sijaan otat puikoille mieluummin kokonaisen työn, tässä muutamia ideoita: tähän juttuun olemme koonneet 44 toinen toistaan ihanampaa villasukkaohjetta. Suositun ja helpon villasukkien perusohjeen puolestaan löydät täältä.

Viehättävät kukkasukat on suunnitellut neuletähti Sari Nordlund.

Sittenkin jotain muuta kuin villasukkia? Ihanat kaarrokeneuleet, kaulurit, neuletakit ja muut neuleohjeet löydät neulontasivuiltamme.

Innostuisitko kuplaneuletakista? Sen juju on hauskan kolmiuloitteinen pinta.

Jos virkkaat mieluiten, kurkkaa virkkausohjeemme täältä. Virkkaus on siitä mainiota puuhaa, että se sopii sekä aloittelijalle että konkarille.

Somat afrikankukkapalat valmistuvat virkaten nopeasti! Yksittäin ne toimivat lasinalusina, useammasta voi koota vaikkapa tabletin.

Käsityöt-sivultamme löydät ohjeet ja ideat monin eri tekniikoin toteutettaviin käsitöihin. Miltä kuulostaisi vaikkapa kirjonta tai ompelu?

1970-luvun tyyliä henkivä hapsumatto valmistuu solmimalla. Tähän projektiin voit hyödyntää vanhat trikoovaatteet!

Muokattu 1.11.2022 klo 13.15: Lisätty tieto Facebook-arvonnoista.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tee jouluiset pompom-koristeet itse! Tilaa tarvikepaketti Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »