Tarjotinpöytä, Urna-maljakko & kolme muuta bloggaajien ja himosisustajien supersuosikkia
Sisustus
Tarjotinpöytä, Urna-maljakko & kolme muuta bloggaajien ja himosisustajien supersuosikkia
Kun tietyt esineet ja kalusteet alkavat näkyä blogeissa ja sisustuslehdessä niistä tulee yhtäkkiä kaikkien haaveilun kohteita. Tässä 5 kalustetta, joita sisustajat nyt himoitsevat.
21.2.2018
 |
Avotakka

1. Samettirahi

Pyöreä samettirahi on olohuoneen must-kaluste. Sen päälle voi asetella vaikkapa lehtiä ja kahvitarjottimen. Rohkeimmat uskaltavat lepuuttaa rahin päällä jopa koipiaan. Värit toistuvat upeasti sametissa, joten herkullisen värisestä rahista saa olohuoneeseen kätevästi lisäväriä. Kuvan rahi on Zarrosta. Samankaltaisia raheja valmistaa myös Hakola. Kuva Vuokko Salo.

2. Urna-lasimaljakko

Kurvikas iso lasivaasi näyttää hyvältä sohva- ja ruokapöydällä. Maljakkoon ei missään nimessä laiteta tiukkaa morsiuskimpputyylistä kukkarykelmää vaan rento kimppu, jossa on enemmän vihreitä oksia kuin kukkia. Maljakon viereen sijoitetaan hallittu rykelmä pieniä esineitä. Carina Seth-Anderssonin suunnittelema Urna-vaasi 199 €, Marimekko. Kuva Riikka Kantinkoski.

3. Hayn tarjotinpöytä

Siro metallinen tarjotinpöytä solahtaa minimalistisiin olohuoneisiin kuin hansikas käteen. Pöytää saa eri kokoisina ja sitä voi käyttää sarjapöydän tavoin. Kuva Pihkala-blogin Maija Rasilan kauniista olohuoneesta. Hayn Tray-pöytä (60 x 60 cm) 220 €, Finnish Design Shop.

4. Flosin riippuvalaisin

Gino Sarfatti suunnitteli tämän hohdokkaan riippuvalaisimen Flosille vuonna 1958. Kromista ja teräksestä valmistettu valaisin on tavallaan moderni kristallikruunu, joka tuo seesteiseen sisustukseen bling blingiä. Kuva on muotibloggaaja Alexa Dagmarin keittiöstä, jossa on myös Eero Saarisen Tulppaani-pöytä. Flosin 2097/50-riippuvalaisin 1924 €, Dmlights. Kuva Pasi Haaranen.

5. Pyöreä peili

Metalliketjusta riippuvan peilin esikuva on 1950-luvulla suunniteltu Gubin valmistama Adnet-peili, jossa on nahkainen ripustusremmi. Tässä kodissa peilli on yhdistetty vintage-kampauspöytään. House Doctorin Bolina-peili, halkaisija 38 cm 59 €, Petitelilyinteriors. Kuva Pauliina Salo.
Kommentoi »