9 x pirteä portaikko – tapetoidut askelmat, heinäseipäät kädensijoina & muut ilahduttavat ideat!

9 x pirteä portaikko – tapetoidut askelmat, heinäseipäät kädensijoina & muut ilahduttavat ideat!
Portaikon ei tarvitse olla vain tylsä läpikulkupaikka, vaan siitä voi tehdä sisustuksen piristysruiskeen. Poimi ideat omaan, mielikuvitukselliseen portaikkoosi!
Julkaistu: 11.3.2021
1920-luvun omakotitalossa yläkertaan saa kiivetä näin iloisia askelmia pitkin. Turkoosin ja liilan maalin lisäksi kodin asukas Ulla käytti portaikossa lempitapettejaan.
Saara ja Ville keksivät hyödyntää portaat kenkien säilytyksessä, koska eteisessä ei ole säilytystilaa. Tapettien näytepaloilla piristetyt askelmat ovat kuin huvikummussa! Kurkkaa perheen värikkääseen kotiin.
Hankolaisen funkishuvilan portaikkoa ryhdistää marokkolaishenkinen matto, joka on itse asiassa koottu kolmesta eri matosta.
Sama idea, eri tyyli! Turkulaisessa puutalokodissa harmaaksi maalattu portaikko sai väriä kirjavasta räsymatosta. Matto pysyy paikoillaan rengasruuveilla kiinnitettyjen metalliputkien avulla.
Riia-Marian tilkkutäkkitalon rappusissa tukea saa ottaa hauskoista heinäseiväskaiteista. Kukkatapetit askelmissa hohtavat hempeissä pastellisävyissä.
Kuin bebe-leivos! 1920-luvun lahtelaistalon portaikko on vaaleanpunainen unelma, jonka täydentää samaa sävyä oleva ruutulattia.
Pikkurahalla 1950-luvun kotiaan taitavasti sisustanut Annika kokeili ensin liisteröidä portaisiin paperilautasliinoja, mutta lopputulos ei miellyttänyt. Niinpä hän kiinnitti tilalle tapetinpaloja aina kivoja kuoseja ja sopivia kokoja löytäessään. Vihreäksi maalattu sormipaneeliseinä on kuin piste iin päälle.
Kaakeloidun näköisissä seinissä onkin tapetti Villa Sievähelmi -nimisessä kodissa. Portaita ylös kiivetessään voi palauttaa mieleensä, mikä elämässä on tärkeää – yhteen portaaseen on kirjattu teksti "Naura paljon, halaa usein".
Kerrakseen iloa silmille! Vanhan hirsitalon portaikkoon on koottu iloinen näyttely asukkaan ja muiden taiteilijoiden töistä.
Kommentoi »