Tänään juhlitaan koti-iltojen ihanuutta! Pysy kotona ja voit voittaa 1000 euron lahjakortin

Tänään juhlitaan koti-iltojen ihanuutta! Pysy kotona ja voit voittaa 1000 euron lahjakortin
Mitä teet tänä iltana? Nyt jos koskaan kannattaa pysyä kotona, sillä tänään 9. marraskuuta vietetään Suomen suurinta koti-iltaa!

Mikä olisi ihanampaa tekemistä marraskuussa kuin viettää tunnelmallinen koti-ilta? Meillä kotona juhlistaa koti-iltojen iloa järjestämällä tänään 9. marraskuuta Suomen suurimman koti-illan, toivottavasti sinäkin olet mukana! Osallistuminen on helpompaa ja hauskempaa kuin arvaatkaan: jää vain kotiin ja tee sitä, mitä huvittaa. Samalla voit osallistua 1000 euron sisustuslahjakortin arvontaan.

Jaa kuva koti-illastasi – voit voittaa 1000 euron lahjakortin

Suomen suurimman koti-illan kunniaksi arvomme 1000 euron lahjakortin Finnish Design Shopiin. Voit osallistua lahjakortin arvontaan Instagramissa:

  1. Vietä juuri sellainen koti-ilta kuin itse haluat.
  2. Julkaise koti-illastasi kuva tai tarina Instagramissa 26.10.–10.11.2019. Liitä mukaan hashtag #suomensuurinkotiilta ja merkitse @meillakotona_fi. Huomioi, että Instagram-profiilisi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä julkaisusi.
  3. Nautiskele koti-illoista! Arvomme voittajan viimeistään 15.11.2019. Otamme voittajaan yhteyttä Instagram Direct -viestillä.

No mitä sitä kotona sitten tekisi? Poimi tästä ideat!

Laiskottelu kannattaa aina

Kaikkien kannattaa opetella joutilaisuuden taito, sanoo professori ja psykiatri Anna Keski-Rahkonen. Aivot pystyvät ylläpitämään kuormittavaa keskittyneen ajattelun tilaa vain silloin, kun ne ovat saaneet vastapainoksi tarpeeksi tyhjäkäyntiä, Keski-Rahkonen sanoo. Lue täältä koko joutilaisuutta ylistävä juttu. Tai jos haluat mieluummin tietää, kuinka ammattimainen laiskottelija olet, tee tämä testi!

Puuhasteletko mieluummin? Ihanat käsityöt ja askartelut valmistuvat yhdessä illassa

Yllätyksiä pukinkonttiin tai piristystä sisustukseen? Vietä leppoisa koti-ilta askarrellen ja käsitöitä tehden. Nämä 11 yhden illan käsityötä valmistuvat hujauksessa. Myös syksyinen hittiaskartelu valotaulu on helppo ja hauska tehdä: poimi täältä kolmen erilaisen valotaulun ohjeet. Jos mieli hiipii jo joulutunnelmiin, ihastut varmasti tähän puolukkapalloon.

Herkut kuuluvat koti-iltaan – poimi reseptit rentoon nautiskeluun

Oreo-jäätelö valmistuu neljästä raaka-aineesta ja ilman jäätelökonetta.

Rennon koti-illan herkut valmistuvat hujauksessa ja vain muutamasta raaka-aineesta. Täältä löydät 10 suorastaan naurettavan helppoa reseptiä koti-iltaan! Jos kokkailu ja ruoalla nautiskelu ovat mielestäsi parhaita tapoja rentoutua, innostut varmasti napolilaisista pizzatalkoista. Vai vievätkö sohvalla löhöily ja hyvä elokuva voiton? Täältä löydät herkullisimmat naposteltavat leffailtaan.

Kotona tehdään mitä huvittaa! Osallistu Suomen suurimpaan koti-iltaan jakamalla kuva koti-illastasi Instagramissa merkitsemällä #suomensuurinkotiilta ja @meillakotona_fi

Julkaistu: 9.11.2019
1 kommentti