Talvinen sisääntulo houkuttelee peremmälle
Sisustus
Talvinen sisääntulo houkuttelee peremmälle
Tervetuloa meidän pihalle! Kukat ovat talviunilla, mutta jo muutama kodikas esine ovensuussa saa sisääntulon näyttämään kutsuvalta.
Julkaistu 27.12.2016
Unelmien Talo&Koti
Uulatuotteen ruususävyllä maalattu vaaleanpunainen talo hohtaa talvivalaistuksessaan kuin koru. Perinteiset jäälyhdyt näyttävät tietä peremmälle.
Tässä kelpaa vaikka odotella vieraita – tai kevätaurinkoa. Maitotonkka seinällä puolestaan vartoo kesää, jolloin se pääsee päivystämään portinpieleen kukkasilla täytettynä.
1800-luvun mallin mukaan tehdyt pariovet sulostuttavat sisääntuloa jo sellaisenaan. Kynttilälyhty ja havukoristeet tekevät siitä entistä houkuttelevamman. Vaaleanpunainen väri on Allbäckin pellavaöljymaalia.
Asuuko täällä sporttinen perhe? Vanhat sukset taitavat kuitenkin viedä ajatukset nuoruuden hiihtoladuille. Vanhaan tonkkaan on tällä kertaa istutettu pikkuinen mänty.
Omakotitalon edustalla on koko rakennuksen levyinen katettu terassi, joka on sisustettu muhkein rottinkikalustein ja taljoin. Tässä on mukava istuskella myös talvisin, jos sää vain sallii.
Entisen kansakoulun, nykyisen lapsiperheen kodin sisääntuloa valaisevat sekä valonauhat että aidot kynttilät. Kuusi saa viheriöidä maitotonkassa, kunnes on aika vaihtaa havut kesäisempiin kukkiin – tai kunnes neulaset varisevat.
Omakotitalon sisäänkäynti on somistettu havuin ja kanervin. Lisätunnelmaa luovat valot ja lyhdyt. Penkin lystikäs asetelma saa ohikulkijan mielikuvituksen liikkeelle.

Lue lisää:

2 kommenttia