Talven lämpimät suosikkiviltit
Sisustus
Talven lämpimät suosikkiviltit
Pehmoinen viltti kaunistaa kotoisan sohvannurkan ja ilahduttaa lämmöllään myös joululahjana. Talven suosikkivilteistä löytyy sekä klassisia että rohkeita vaihtoehtoja moneen tyyliin.
Julkaistu 22.11.2016
Avotakka
Ferm Livingin Colour Block -peiton kuvioinnissa on vaikutteita kelim-matoista. Murretuilla sävyillä kudottu puuvillapeitto sopii sekä tummaan että vaalean sohvaan. Tällä peitolla ilahdutat minimalistia, joka kaipaa valkoiseen kotiinsa hallittua väriläiskää. Hinta 101 €, Finnish Design Shop.
Moderni seeprakuvio näyttää nyt tältä. Epäsymmetriset raidat ja graafinen väritys miellyttää sisustajaa, jonka lattialla on jo lehmännahkatalja. Reunatikkaus on klassisen huovan tavaramerkki.Twisti-villahuopa 89,90 € ja pääkuvan Mesi-huopa 115€, Lapuan kankurit.
Mustavalkoisen sisustuksen ystävä kannattaa haastaa tänä jouluna graafisella viltillä, jossa on joulun muodikkain väriyhdistelmä. Ratzerin Twist and Twill -villahuopa 119 €, Finnish Design Shop.
Pastelliväreillä ruudutettu villapeitto antaa harmaalle sohvalle hillityn värikylvyn. Urban-huopa sopii harmonista sisustusta arvostavalle. Hinta 149 €, Lexington.
Harmaa viltti on klassikko. Kahdella värillä kuodottu peitto on muhkea ja eläväinen. Se sopii sisustajalle, joka rakastaa tanskalaisia koteja, takkatulta ja punaviiniä. Klippan Yllefabrikin Polka-villapeitto, 72 €. Kalanruotokuvioinen Linus-peitto, 74 €, RoyalDesign.
Folklore-tyylinen peitto hurmaa kuvioillaan ja maanläheisillä väreillään. Tämä iloinen peitto on omiaan skandinaaviseen olohuoneeseen, josta löytyy puisia kalusteita ja viherkasveja. Go undercover -puuvillapeitto 74 €, House of Rym.
Unikko kukkii vahvasti  myös viltissä. Nostalginen kuosi sopii boheemille sisustajalle, joka ei pelkää vahvoja värejä tai kuvioita. Edukseen se on muhkeiden neuletyynyjen valtaamalla sohvalla. Marimekon viltin materiaalina on villan, puuvillan ja polyamidin sekoite, 145 €, Finnish Design Shop.
Norjalaisen villapaidan inspiroima Himlan Nicolas-peitto on elementissään talviasuttavan mökin vanhalla puusohvalla. Lämmin viltti on valmistettu villasta, 99 €, Ellos.

Lue lisää:

Kommentoi »