Tältä näyttää joulu 2017: murrettua vihreää, kekseliäitä havukoristeita ja joulukukkia minikasvihuoneessa!
Sisustus
Tältä näyttää joulu 2017: murrettua vihreää, kekseliäitä havukoristeita ja joulukukkia minikasvihuoneessa!
Kuka sanoi, että joulun pitää olla punaista ja harmaata? Tai että havut eivät voisi roikkua narujen varassa katosta? Kokosimme joulun 2017 trendit.

1. Yksi oksa riittää

Ripusta kattoon kuusenoksa ja solmi siihen joulupalloja. Ferm Livingin Oval-rahi, Ox Denmarqin marmorikantinen Single Deck -sohvapöytä ja Menun Troll-maljakko Finnish Design Shop. Miida-samettitorkkupeite ja -tyyny, Lennol. Kymon Studio Nyc Classic Edition -matto, Skanno. Hilepintaiset pallot, Proloque. Kulta- ja kuparipallot, Clas Ohlson. Ruskeat lasipallot, Nougat. Metsäkuusen ja helmipihlajan oksat, La Reine. Seinä maalattiin Tikkurilan Harmony-maalilla, sävy V418 Rustiikki. Kuvajärjestelyt Laura Brotherus, kuva Timo Pyykkö.

2. Joulukukat talvipuutarhassa

Kuin Talvipuutarhassa! Kerää minikasvihuoneeseen rykelmä viherkasveja ja joulukukkia. Saat siitä katseet vangitsevan kotialttarin! Hk Livingin minikasvihuone, Winkel Shop.

3. Rakenna jouluinen kotialttari

Koristele pöytäkuusi paristokäyttöisellä valosarjalla. Asettele havuja myös lasimaljakkoon ja läpinäkyviin muovipalloihin. Eijffingerin Masterpiece 358002 -vinyylitapetti, Tapettitaivas. Muoto2:n Laine-senkkiä saa myös harmaana ja valkoisena, Vepsäläinen. Led-ketju, Clas Ohlson. Hayn Flowerpot-ruukku, Pino. Muuton Open-kynttelikkö, Finnish Design Shop. Kuvajärjestelyt Laura Brotherus, kuva Timo Pyykkö.

4. Yksinkertainen todellakin on kaunista

Ripusta korumainen kynttilänjalka ikkunalle tunnelmavaloksi. Messinkinen kynttilänjalka, Ferm Living.

5. Pastelli + kulta = uudennäköinen joulukattaus

Pastellinsävyinen joulukattaus näyttää freesiltä! Viimeistele kattaus tekemällä lautasliinarenkaat rosmariinin oksista. Ilahduta illastajaa ruoan lisäksi pienellä paketilla. Arkinen voimapaperi saa pintaansa suloisen lumisateen, kun roiskautat sille hieman vedellä ohennettua valkoista maalia. Leena Kouhian tekemät keramiikka-astiat, Raaka Rå. Tine K:n lasi ja Linge Particulierin pellavaliina, Nougat. Hayn Everyday-aterimet, Finnish Design Shop. Himlan pellavalautasliinat, Stockmann. Lattialla Studio Smoon suunnittelema, käsin kudottu Suovilla-villamatto, Finarte. Kuvajärjestelyt Laura Brotherus, kuva Timo Pyykkö.

6. Jättikranssi on uusi joulukuusi

Jättimäinen havukranssi seinällä ei jää keltään huomaamatta. Kuva HM Home.

7. Sohvapöydän herkullisin asetelma

Nyt saa säihkyä. Yhdistä messinkiä, lasia ja keramiikkaa, jossa on 70-luvun murretut värit. House Doctorin vihreä Dots-maljakko ja Dot-kynttilänjalka, Royal Design.
Kommentoi »