Trendikkäät taidejulisteet valtaavat sisustajien seinät – tässä 7 julistetta, joita himoitaan juuri nyt

MAINOS
Taidejulisteet ovat nyt huipputrendikkäitä! Julisteiden viehkeys piilee siinä, että niillä saa lisää tyyliä sisustukseen helposti ja pienin kustannuksin. Nämä julisteet haluaisimme myös omille seinillemme! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

7 taidejulistetta, jotka sisustaja haluaa seinälleen juuri nyt

1. Ulapan rauha

Tämä soutelijajuliste on kuin uusi ikkuna olohuoneessa. Väsyisitkö ikinä katselemaan järveltä palaavaa kultaasi?

2. Koukussa huippumuotiin

Muotikuvien eleganssi ei petä. Tämä raitarytmeillä leikkivä potretti voisi olla vaikka Voguen kannessa – ja ehkä myös sinun seinälläsi.

3. Abstrakti värikollaasi

Joskus juliste on parhaimmillaan kootessaan huoneen värimaailman yhteen. Orgaaniset muodot sopivat myös romantikon pehmeään sisustustyyliin.

4. Helppohoitoinen vihreys

Tämä fiikus kestää hyvänä vuodesta toiseen, kunhan et aseta sitä liian aurinkoiselle paikalle kauhtumaan. Kasviaiheiset julisteet ovat yhä pop.

5. Siinäpä se

Musteensininen akvarellipohja ja valkoinen kaunokirjoitus ovat kaunis pari. Ja kaunis on julisteen sanomakin: tee jotain mukavaa.

6. Klassikko värikuvana

Sinisellä painettu klassinen polkupyörä on kuin oodi fllaroinnille. Oletko itse harrastaja vai tunnetko jonkun, jolle tämä olisi mainio lahja?

7. Onko joku ovella?

Rakastatko vanhoja taloja, joiden ovet on tehnyt vanha puuseppä koristekaiverruksineen kaikkineen? Tämä juliste kuuluu sinun seinällesi.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 6.11.2019
Kommentoi »