Taas uusi jälleennäkeminen! Kodin ykkönen tulee taas
Sisustus
Taas uusi jälleennäkeminen! Kodin ykkönen tulee taas
Kodin 1 tekee paluun ja avaa ensimmäisen liikkeen Espooseen. "Kilpailemme jatkossa muun muassa hinnalla", sanoo brändijohtaja.
Julkaistu 5.8.2017
Meillä kotona

Tällä viikolla kohistiin jo sisustusmerkki Annon paluusta, ja nyt myös toinen Anttilan tuhkista nouseva pelastettu brändi näkee päivänvalon: Kodin 1:n ensimmäinen kivijalkaliike aukeaa 8. syyskuuta Merituuli-kauppakeskukseen Espoossa.

Uusia Kodin ykkösiä on suunnitelmissa avata senkin jälkeen, mutta brändijohtaja Tommi Similä vaikenee toistaiseksi niiden sijainnista ja aikataulusta.

Mikä muuttuu paluun myötä? Ainakin konsepti: jatkossa Kodin ykkösen kivijalkaliikkeessä voi tutustua ja ostaa tuotteita normaalisti, mutta niitä ei saa mukaansa saman tien.

”Tämä on tällainen showroom-tyyppinen kauppa. Tavara tulee suoraan asiakkaan kotiin", sanoo Similä.

Ostokset saapuvat asiakkaalle 5–10 arkipäivässä, kuten netistä tilattaessa. Rahtimaksut alkavat 7,95 eurosta, ja sillä hinnalla kulkevat useat sisustustuotteet, kuten matot. Sohvien, sänkyjen ja muiden suurten huonekalujen rahti on useimmiten 59 euroa.

"Tämä on tällainen showroom-tyyppinen kauppa. Tavara tulee kotiin asti."

Konseptin idea on tuoda liikkeelle säästöä, sillä tavaraa ei tarvitse makuuttaa varastossa.

Espoossa avattavassa myymälässä on esillä Kodin ykkösen nettikaupan suosituimpia tuotteita. Similän mukaan Kodin ykkönen kilpailee jatkossa muun muassa hinnalla, jolle kuitenkin on tarkoitus antaa hyvin vastinetta.

Kolmen istuttava Cornelia-sohva edustaa Kodin 1:n valikoimissa klassista ja eleganttia tyyliä.

Aiemmin Kodin ykkösen iso ja suosittu brändi oli Anno, joka kuitenkin itsenäistyi konkurssin jälkeen ja lanseeraa tänä syksynä ensimmäisen uuden malliston.

"Vastaisuudessa Kodin ykkönen pyrkii suosimaan yhä enemmän kotimaisia brändejä", Similä kertoo.

Kodin 1 katosi kivijalkaliikkeiden joukosta viime vuonna Anttilan konkurssin vuoksi ja jäi elämään osana verkkokauppakonserni Bygghemma Groupia.

Novalie-ruokailuryhmässä moderni tyyli on saanut vaikutteita 50- ja 60-lukujen muotokielestä. Tuolit ovat Svea-sarjaa.

Lue lisää:

Kommentoi »