Meillä kotona -kaupat

Tee syysretki ruskan keskelle! Nappaa mukaasi nämä varusteet ja ota kaikki ilo irti kauniista päivästä

MAINOS
Tee syysretki ruskan keskelle! Nappaa mukaasi nämä varusteet ja ota kaikki ilo irti kauniista päivästä
Nyt on vielä riittävän lämmintä viettää ulkona vaikka koko päivä. Pakkaa siis eväät reppuun ja suuntaa syysretkelle luontoon, lähipuistoon tai vaikka omalle pihalle. Keräsimme listaan 7 tuotetta, jotka kannattaa myös napata mukaan – osta ne suoraan Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 5.10.2020

Syysretki: 7 tuotetta

1. Mainio reppu retkelle

Pakkaa päivän parhaat herkut reppuusi, ja matkaseurakin on taattu. Parin tunnin maisemavaelluksen tai vaikka haravoinnin jälkeen on ihana pysähtyä hetkeksi eväiden äärelle. Ei muuta kuin reppu auki ja syömään!

2. Huopatossuissa tarkenee

Kotimaisissa, laadukkaissa Vuonue-huopatossuissa on luonnonkumipohja, joten niillä pärjää mainiosti myös ulkona. Villapinta ei säikähdä kosteaa, eikä likakaan tartu siihen helposti. Pue matalien huopatossujen pariksi kauneimmat villasukkasi!

3. Leiripaikan kuningas: valurautagrilli

Mahtavan näköinen grilli lämpiää puulla tai hiilillä. Valurautaisena se on kestävä mutta varsin jykevä, joten grilliä ei kannata napata pitkälle patikkaretkelle – autossa se kulkee kuitenkin kivasti mukana. Muistathan ennen tulen sytyttämistä varmistaa, että retkikohteessasi saa varmasti grillata!

4. Nyt ei murehdita vilusta, sillä torkkupeitto lämmittää

Upea, graafisen tyylikäs torkkupeitto on 100 % villaa. Villa tuntuu lämpimältä vaikka se olisi kosteaakin, joten syksyn retkille se on ihan ykkösmateriaali. Sinapin- ja okrankeltainen Rime-huopa on Scandi Livingin mallistosta. Koko 130 x 185 cm.

5. Kivellä ei tarkene enää, istutaan tyynyille!

Kauniit punostyynyt kestävät käyttöä ulkonakin, ja niiden ansiosta retkeläisten ei tarvitse istua kylmillä kivillä ja kallioilla. Kantokahvasta tyynyt on helppo ripustaa terassin naulakkoon seuraavaa retkeä odottamaan.

6. Hetken hiljaisuus opettaa kuuntelemaan

Retkellä on usein niin hauskaa, ettei melkein malta lopettaa höpisemistä, mutta välillä kannattaa antaa luonnon äänille mahdollisuus. Opettele kirjasta eläinten ääniä ja pian alat kuulla niitä myös ympärilläsi. Tunnistatko eri lintuja? Entä oravan, hirven tai ilveksen äänet?

7. Vanha kunnon nuotio ei petä

Retkeltä ei palata ilman pientä savuntuoksua varusteissa, eikö niin? Tulikorissa nuotion poltto on turvallista, sillä hehkuvien hiilten lämmittävä kulho ei ole kosketuksissa maan kanssa. Vahva rautainen tulikori ruostuu ulkona kauniisti, mikä ei haittaa sen toimivuutta. Muista tarkistaa, onko nuotion sytyttäminen sallittua retkikohteessasi ja noudattaa yleistä varovaisuutta tulen kanssa!

Kommentoi »