Syyskuu on sisustuskuukausi! Innostutaan yhdessä ihanista kodeista ja sisustusideoista
Osallistu
Syyskuu on sisustuskuukausi! Innostutaan yhdessä ihanista kodeista ja sisustusideoista
Meillä kotona viettää syyskuussa sisustuskuukautta. Löydät sivustoltamme ja somekanavistamme runsaasti sisustusideoita ja -inspiraatiota sekä vinkkejä omaan kotiin. Tule mukaan!
Julkaistu 1.9.2023
Meillä kotona

Syyskuussa ilmojen viiletessä ja iltojen hämärtyessä on mitä mainioin hetki pysähtyä nauttimaan omasta kodista ja sisustamisesta. Siispä Meillä kotona viettää nyt sisustuskuukautta!

Teemakuukauden aikana löydät sivustoltamme, somekanavistamme ja uutiskirjeestämme monipuolisesti kiinnostavia juttuja sisustamisesta, kaipasitpa sitten ideoita oman kotisi muutokseen tai halusitpa rentoutua katselemalla kauniita kotikuvia. Voit esimerkiksi tehdä ja tuunata ohjeillamme itse kalusteita, piipahtaa kanssamme Habitare-messuilla ihmettelemässä vastuullisen sisustamisen trendejä ja inspiroitua kodin eri tilojen sisustamisesta.

#sisustussyyskuu – osallistu somessa ja löydä inspiroivimmat ideat uutiskirjeestämme

Seuraathan Meillä kotonaa jo Instagramissa ja Facebookissa? Myös hashtagilla #sisustussyyskuu löydät Instagramissa teemakuukauden poimintoja. Jaa ihmeessä myös omia kuviasi ja videoitasi!

Kaksi kertaa viikossa ilmestyvästä uutiskirjeestämme saat kiinnostavimmat uudet sisustusjutut suoraan sähköpostiisi. Maksuttoman Meillä kotona -uutiskirjeen voit tilata täältä.

Kommentoi »