Syyskodin kankaat – katso asiantuntijan vinkit!
Mainos: Eurokangas
Syyskodin kankaat – katso asiantuntijan vinkit!
Kaupallinen yhteistyö:EurokangasKodin tekstiilien syyspäivityksessä pääset alkuun poimimalla sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen asiantuntijavinkit.
27.9.2016
 |
Meillä kotona

Koleneva syyssää saa kaipaamaan lämpöä ja kerroksia ylle. Myös sisustuksessa runsas, värikylläinen ja rohkea tekstiilien käyttö on kodikas vastalause viileälle vuodenajalle. Nyt inspiroidutaan muhkeista tyynyistä, kerroksittaisista verhoista, kookkaista matoista, upeista kuoseista sekä väreistä.

Tea-Mariian top 5 vinkit sisustajalle

1. Sisustuksessa ehdoton trendi on mix & match

Kerroksellisuus sekä kuosien ja värien ennakkoluuloton yhdistely päihittää kliiniset ja valkoiset katalogikodit. Värien ja tyylien sekoittaminen on nyt se juttu.

2. Sisusta itseäsi, älä naapuria varten

Suomalaiset miettivät usein liikaa sitä, miellyttääkö oma sisustus muita.  Luota rohkeasti makuusi! Kodissa tulee näkyä, kuka siellä asuu.

3. Panosta mittatilausverhoihin

Verhot kannattaa suunnitella tilan mukaan, jotta ne ovat tismalleen oikeanlaiset. Ero mittatilaustyönä teetetyn verhon ja valmisverhon välillä on kuin yöllä ja päivällä.

4. Uudista vanhaa 

Kaikkia huonekaluja ei tarvitse laittaa kerralla uusiksi. Kulahtaneen kokonaisuuden voi päivittää helposti tekstiileillä: vanhat huonekalut voi verhoilla uudelleen ja sohvan ilmeen päivittää uusilla tyynyillä.

5. Tekstiilit luovat kodin

Kankailla on tärkeä rooli sisustuksessa. Ne parantavat tilan akustiikkaa sekä tuovat lämpöä, pehmeyttä ja kodikkuutta.

Rohkeasti kangaskauppaan!

”Mars kangaskauppaan, omaan ompelutaitoon katsomatta! Ota vaikka kuvia kodistasi mukaan, nappaa Eurokankaan myyjää hihasta ja kerro toiveesi. Ammattilaisen avulla etsitään sinulle sopivat kangasvaihtoehdot ja toteutustavat”, Tea-Mariia Pyykönen rohkaisee. Tea-Mariian valitsemiin suosikkikankaisiin voit tutustua Eurokankaan nettisivuilla sekä myymälöissä.

Lisätietoja:

Kommentoi »